Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості стільникового полікарбонату

Автор: Ruslana
26.01.2021 15:38

За хімічним і фізичним властивостям стільниковий полікарбонат перевищує показники багатьох полімерних матеріалів.

Пройшовши за посиланням https://www.modernpl.com.ua/cat/polikarbonat/sotovyj/ сотовий полікарбонат Львів можна замовити за найкращою ціною. З його допомогою Ви можете забезпечити надійний захист для овочів або квітів, які ростуть в теплицях, від негативних впливів навколишнього середовища.

Головні технічні характеристики матеріалу

Для виготовлення парників переважно використовують полікарбонат товщиною 4 міліметри. Така товщина забезпечує оптимальний рівень світлопроникності (80-85%), але не дозволяє пропускати всередину теплиць шкідливі ультрафіолетові промені.

Матеріал має прекрасні теплоізоляційні властивості ― багатошарова поверхня вирізняється наявністю великої кількості повітряних осередків ― стільників. Хоча на перший погляд може здаватися, що така структура негативно впливає на міцність, стільниковий полікарбонат являється приблизно в 200 разів надійнішим і міцнішим від скла та у 8 разів від виробів, вироблених з жорсткого прозорого ПВХ.

Також завдяки наявності повітряних порожнин, матеріал чудово витримує занадто низькі і високі температури і підходить для експлуатації при температурах від -40 градусів за Цельсієм до +120 градусів.

Легкість монтажу є однією з найбільш вагомих переваг стільникового полікарбонату. Листи мають невисоку питому вагу, не кришаться під час установки і при цьому не обтяжують конструкцію теплиць.

Існує багато видів форм (аркова, одно- і двосхила і т. д.), які можна застосувати для виготовлення теплиці. Найкращою з них для нашого кліматичного поясу являється арка. Річ у тому, що на дах такої конструкції не затримується опале листя та сніг, що дозволяє світлу проникати вглиб парника, а також не створює навантаження на полікарбонат. Завдяки гнучкості та пластичності, стільниковий полікарбонат ідеально підходить для виготовлення теплиць таких форм.

Ще однією характеристикою матеріалу, важливою для вирощування овочів та фруктів, є його безпечність. Під час виготовлення полікарбонату не застосовуються токсичні речовини, тому такі листи можна вважати екологічно чистими.

До інших характеристик стільникового полікарбонату відносять:

  • Квадратний метр покриття будь-якої моделі здатний витримати навантаження як мінімум 250 кілограмів.

  • Під впливом ультрафіолетового випромінювання матеріал не змінює зовнішній вигляд, наприклад, не темніє.

  • Відповідає суворим стандартам щодо пожежної безпеки. При занадто великій температурі тільки плавиться ㅡ не сприяє поширенню вогню.

  • Поверхня сучасного матеріалу просто очищається від різних забруднень за допомогою води або неагресивних миючих засобів.

Стільниковий полікарбонат завдяки численним перевагам також застосовується в покрівельних роботах. Щоб замовити його, достатньо просто сконтактуватися із представниками Сотекс Трейд.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99