Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати хороше агентство нерухомості?

Автор: Таня
21.01.2021 21:19

 
У нашій країні постійно з'являються нові агентства нерухомості. При виборі відповідного агентства важливо керуватися рядом принципів, які дозволять знайти надійного і чесного помічника.
 
Нижче наведено поради, керуючись якими, ви знайдете чесного рієлтора. До речі, якщо ви знаходитеся в пошуках професійного агентства нерухомості, то радимо перейти на сайт blagovist.ua вже зараз.
 

Вивчіть потреби

 
Перед тим як почати вибирати агентство нерухомості, зрозумійте, що хочете отримати в результаті. Буде доречно скласти список ваших бажань. Подумайте, яке плануєте отримати відношення від рієлторів і як швидко хочете завершити угоду. Обговоріть критерії з сім'єю, адже угоди з житлом - справа сімейна.
 

Дослідження ринку

 
В інтернеті подивіться відгуки про найпопулярніші агентства. Зазвичай інформація доступна вже в відкритих джерелах. Також запитаєте своїх знайомих, можливо, вони порадять хорошу компанію. В результаті такої аналітичної роботи виберіть кілька бюро, які максимально відповідатимуть вашим очікуванням.
 

Відвідайте офіс

 
Відвідуйте офіси обраних компаній і спілкуйтеся зі співробітниками. Звертайте увагу на те, як виглядає офіс, як поводиться персонал і як він ставиться до інших гостей. Не бійтеся задавати питання про те, як працівники будуть реалізувати поставлену перед ним задачу. Грамотні рієлтори без проблем дадуть відповідь на всі ваші запитання.
 

Прийняття рішення

 
Виберіть тільки одне агентство. Професійні рієлтори не погодяться на співпрацю одночасно з декількома агентствами. Та й такий підхід не в інтересах клієнта. Важливо, щоб співробітник хотів продати вашу квартиру максимально дорого, а не максимально швидко, щоб комісія не дісталася конкурентові. У випадку з єдиним ріелтором ваша нерухомість буде продана за максимально високою ціною.
 

Договір

 
У договорі ще раз перечитайте термін його дії, вартість послуг та їх перелік. Не підписуйте папери з автоматичним продовженням дії послуг. Зазвичай таким промишляють нечесні співробітники.
 
Якщо вам не вдалося здійснити операцію, розірвіть договір з ріелтором. Можливо, вам потрібно просто замінити співробітника. В цьому випадку потрібно звернутися до керівництва компанії.
 
При співпраці з ріелтором намагайтеся прислухатися до його порад і довіряти йому. Він професіонал і як ніхто інший зацікавлений в позитивному результаті. Якщо ви доклали всіх зусиль, щоб вибрати надійне агентство, має сенс довіряти його співробітникам.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99