Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги кросівок Adidas і особливості вибору спортивного взуття

Автор: Таня
18.01.2021 23:13

Сучасні кросівки повинні поєднувати в собі високий комфорт і неперевершений стиль. Для того, щоб придбати якісне взуття, багато людей вибирають моделі відомих брендів. Стильні кросівки Adidas повністю відповідають всім вимогам, що пред'являються до спортивного взуття.

Переваги кросівок Adidas

Бренд регулярно створює нові моделі, призначені для активних занять фізичними навантаженнями і взуття, яке доповнює щоденні образи в стилі casual. Багато людей прагнуть придбати стильні спортивні кросівки Адідас, завдяки наступним перевагам:

  1. Інноваційна технологія мембранного оснащення, дозволяє нозі дихати і надійно зберігати тепло. У такому взутті комфортно навіть в спеку.
  2. Можливість знімних шипів. Ними оснащують спортивні бутси.
  3. Поліуретанова цільна підошва.
  4. Твердий носок.
  5. Широкий асортимент продукції. Бренд регулярно випускає нові моделі. Великий асортимент дозволяє вибрати взуття, що відповідає всім вимогам, і підходить для різних випадків життя.
  6. Пружні шнурки допомагають зав'язувати практичні вузли, які неї розв'язуються під час занять спортом і прогулянок.
  7. Все взуття бренду проходить обов'язкову сертифікацію, яка є гарантією якості на рівні світових вимог.
  8. Довговічність. Моделі виробляють з натуральних і штучних матеріалів, добре переносять несприятливі фактори навколишнього середовища і служать довгий термін.

Як вибрати кросівки?

Кросівки можна підібрати для тренувань, бігу, прогулянок по місту і для футболу. Багатий асортимент може ввести в оману і ускладнити вибір. Наступні поради дозволять підібрати зручне взуття на різні випадки:

  • Тим, хто шукає моделі для занять спортом і пробіжок, варто звернути увагу на легке літнє взуття. Можна вибрати полегшені варіації, ідеальні для бігу на тривалі відстані.
  • Тим, хто бажає не кидати тренування в холодну пору, варто зупинити свій вибір на утеплених моделях. Спеціальна підкладка і матеріал підошви дозволять замерзнути навіть при низьких температурах.
  • До особливостей моделей для фітнесу відносять товсту пружну підошву.
  • Для людей, що активно займаються баскетболом, бренд розробив моделі з високою халявою і хорошими амортизаційними властивостями.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99