Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати металопластикові вікна: основні переваги ПВХ-профілю

Автор: Таня
17.01.2021 16:57

 

Металопластикові вікна на сьогоднішній день є найбільш затребуваними завдяки своїм чудовим експлуатаційним характеристикам. Це перевірена часом істина: конструкції з ПВХ-профілю лідирують у всьому світі. Крім загальної естетики, такі вікна сприяють енергозбереженню, що дозволяє економити на оплаті комунальних витрат.

На що звернути увагу при покупці вікон?

При покупці вікон важливо звернути увагу на такі показники:


1. Наявність сертифіката є запорукою якості.
2. На профілі повинен бути присутнім особливе маркування - знак виробника. Такі вікна не можуть бути дешевими, але в їхній якості можна бути впевненим.
3. Кількість камер в профілі (чим більше, тим краще).
4. Якість ущільнювача.
5. Якість фурнітури. Цей параметр теж має важливе значення, від нього залежить, наскільки довго прослужать вікна. Краще, якщо фурнітура буде імпортної.
6. Ущільнювач повинен рівномірно розташовуватися з усіх боків від склопакета. Забарвлення його може бути різною (можна вибрати той колір, який більше подобається). Матеріал виготовлення також відрізняється.

Надійна компанія - це найголовніший критерій, з якого потрібно починати вибір вікон. 

Переваги металопластикових вікон

Пластикові вікна не мають нічого спільного зі знайомими всім дерев'яними конструкціями з минулого. Сучасне вікно в літню спеку запобігає надходженню спекотного повітря всередину приміщення, а взимку не пропускає крижаний вітер. Завдяки цьому в приміщенні встановлюється комфортний мікроклімат. Температурні перепади за вікном не відображаються на кімнатах. Герметичність хороших якісних вікон становить майже 100%.

Один раз замовивши якісні вікна за даним посиланням https://glasso.ua/plastykovye-okna/, можна бути впевненими, що через кілька років всі витрати окупляться за рахунок більш низьких рахунків за опалення.

Крім цього, вікна ПВХ дуже естетичні, прості в обслуговуванні і догляді, відповідають всім вимогам пожежної безпеки. Вони можуть виготовлятися в різних кольорах і не деформуються в процесі експлуатації.

Ще одна незаперечна перевага: можна підібрати оптимальний варіант, виходячи зі свого бюджету.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99