Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги гібридних автомобілів

Автор: Таня
15.01.2021 20:39

 
Гібридні автомобілі, які в народі називаються «автомобілі епохи», отримали велике визнання на світовому ринку за дуже короткий проміжок часу. Це через унікальні переваги, якими володіють гібридні автомобілі. Ці «зелені автомобілі» вигідні не тільки для власника, але і для навколишнього середовища, суспільства, нації та людства.
 
Причин, чому слід купити гібридний автомобіль кілька, оскільки гібридні автомобілі несуть ряд економічних, технічних і екологічних переваг. Нижче наведені деякі з основних плюсів гібридного автомобіля:
 
1) Гібридні автомобілі відрізняються від звичайних моделей в самій основі. На відміну від звичайних автомобілів, які повністю залежать від газового двигуна, гібриди використовують два різних джерела енергії для свого руху. Гібрид поєднує в собі переваги газового двигуна внутрішнього згоряння з чистою енергією електричного двигуна, що призводить до набагато краще пробігу.
 
Якщо ви хочете придбати гібридний автомобіль, то радимо перейти на сайт https://www.epochtimes.com.ua/ і прочитати статтю "На який гібрид варто звернути увагу українському автолюбителю?".
 
2) Гібридні автомобілі використовують електричну енергію, при запуску і при низьких діапазонах швидкостей, істотно знижуючи викиди з вихлопної труби. Зменшення викидів вуглецевого моноокису азоту та інших парникових газів роблять гібриди дружніми по відношенню до середовища.
 
3) Гібридні автомобілі балансують використання електричної енергії, а також бензину на оптимальному рівні, таким чином уникаючи недоліків в обох системах.
 
4) Ще одна причина, чому ви повинні розглянути можливість придбання гібридного автомобіля, в тому, що він дає податкові пільги. Які, втім, можуть відрізнятися в залежності від політики держави.
 
5) Є кілька інших стимулів покупки, пропонованих для власників гібридних автомобілів. Однак, запропоновані стимули також залежать від держави.
 
6) Завдяки спеціальній технології регенеративного гальмування, використовуваної в гібридних автомобілях, їх батареї можна заряджати без використання будь-якого зовнішнього джерела.
 
7) Так як, батареї і електромотор гібридного автомобіля коштують дуже дорого, для клієнтів, які бажають придбати гібрид пропонується спеціальна розширена гарантія.
 
8) Аеродинамічний дизайн, склопідйомники з електроприводом, легкі матеріали, привабливі інтер'єри і гладкі шини гібридного автомобіля дають йому перевагу над звичайними автомобілями.
 
9) І нарешті, гібридні автомобілі зменшують нашу залежність від викопного палива, вони можуть допомогти збити ціни на паливо і в значній мірі вплинути на економіку.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99