Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Польський виробник чавунних топок та камінів Кавмет

Автор: Ruslana
15.01.2021 17:56

Компанія "Кавмет" має власний ливарний цех. Тому може не тільки повністю контролювати процес виготовлення виробів, а й регулювати цінову політику на свій розсуд. 

 Компанія «Kawmet» є одним з великих польських виробників недорогих печей та чавунних топок для камінів. Бренд чітко окреслив свою нішу на ринку та успішно працює в напрямку випуску бюджетних товарів для споживачів.

20 років успішної діяльності на ринку

Польський бренд з'явився на ринку в 1981 році. На початку шляху він спеціалізувався на виготовленні різних виробів з металу. Пізніше керівництвом було прийнято рішення повністю перейти на литий чавун.

Найпопулярнішими сьогодні залишаються печі-каміни «Кавмет», які можна купити на сайті виробника та у офіційних представників, наприклад в магазині «Warmhouse». В асортименті представлені топки та камінні печі з вермікулярного чавуну.

Матеріал є дуже міцним, екологічно безпечним. Крім того, він більш продуктивний. Вермікулярний чавун має теплопровідність на 30% вище, ніж звичайний. Завдяки цьому у користувачів є можливість скоротити витрату твердого палива на 30%. Крім того, матеріал має високу стійкість до перепадів температур.

Сучасні моделі камінів та топок «Кавмет» дозволяють експлуатувати будь-які види палива: вугілля, дрова, брикети. Використання якісних матеріалів, сучасних технологій дозволяє зробити опалювальні прилади не тільки надійними, але й максимально безпечними.

У чому перевага камінів і печей Кавмет

Камінні топки та печі польського бренду користуються величезною популярністю серед користувачів. Вони мають привабливий дизайн, завдяки чавунному лиття, яке застосовується в ході виробництва. Це дозволяє створити вироби з неймовірно красивим декором, які гармонійно вписуються в будь-який інтер'єр. Крім того, печі та камінні топки Кавмет мають такі переваги:

  • ·відповідність світовим стандартам якості і безпеки;
  • ·інноваційні технології;
  • ·високоякісні матеріали;
  • ·демократичні ціни.

Якщо Ви мрієте придбати камін, який буде не тільки зігрівати своїм теплом, але й радувати око, зверніть увагу на модельний ряд бренду «Кавмет». В інтернет-магазині «Warmhouse» можна ознайомитися з характеристиками всіх моделей і придбати будь-яку камінну топку або піч польського бренду за доступною ціною.

Види чавунних топок Kawmet

Польський виробник ретельно вивчає особливості ринку та споживчий попит. Тому готовий запропонувати своїм покупцям найсучасніші рішення:

  • ·Кутові чавунні топки. Дуже популярна модель, яка дозволяє заощадити простір. Топка виглядає нестандартно, встановлюється в кутку кімнати. Вона має бокове скло, яке дозволяє спостерігати за відкритим полум'ям.
  • ·Прямі чавунні топки. Це класичне рішення для каміна, до якого можна підібрати будь-який варіант облицювання. Такі топки монтуються в центрі кімнати та мають пряме скло. Вони ідеально вписуються в інтер'єр, наповнюють його затишком.
  • ·Тунельні чавунні топки. Встановлюються всередині міжкімнатних перегородок, оснащені скляними дверцятами спереду та ззаду, що дозволяє спостерігати за відкритим вогнем відразу в двох кімнатах.

Бренд «Кавмет» також пропонує споживачам тристоронні чавунні топки, які забезпечують огляд вогню з трьох сторін. Такі моделі встановлюються в стіні суміжних приміщень або по центру кімнати. Вони дуже гармонійно виглядають в інтер'єрі, завдяки наявності декоративних елементів. Польський бренд пропонує великий вибір моделей чавунних топок та камінів бюджетного класу, які по якості не відрізняються від продукції преміум-сегменту.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99