Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Тональна основа: правила вибору і нюанси нанесення

Автор: Таня
06.12.2020 15:32

 
Підібрати тональну основу і правильно нанести на шкіру здається легким завданням, але існує причина, чому до питання варто поставитися з особливою увагою.
 
Справа в тому, що тональна основа може зробити практично будь-яку шкіру бездоганною та об'єднати воєдино весь макіяж.
 
Нанесення основи є не найцікавіший момент в макіяжі, але щоб домогтися відмінного результату, без нього не обійтися.
 
Ось деякі хитрощі, про які, можливо, не знаєте.
 

Формула тональної основи для вашої шкіри

 
Тип шкіри та формула тональної основи йдуть рука об руку. Щоб не сумніватися у виборі, спочатку погляньте на склад вашого засобу для вмивання. Якщо для вмивання використовуєте засіб для сухої шкіри, тоді вам підійде рідка тональна основа з пом'якшувальною і зволожуючим ефектом (в складі може бути, наприклад, олія каріте). Якщо шкіра нормальна, то тут більше свободи вибору тональної основи за даним посиланням https://beautyway.com.ua/tonalnye-osnovy, хоча варто придивитися до рідких тональних засобів.
 
Жирна та комбінована шкіра більше любить пудову тональну основу або крем-пудру.
 

Тестуйте колір на шкірі в області вилиць

 
Пошук ідеального відтінку тональної основи може виявитися серйозним завданням. Занадто світлий, занадто темний, занадто рожевий, дуже помаранчевий.
 
Візьміть тональний крем трьох різних відтінків і тильною стороною долоні нанесіть на шкіру в області вилиць. Виберіть той відтінок, який природно виглядає на обличчі, а після нанесіть його ще й на підборіддя. Швидше за все, ця тональна основа буде майже непомітна.
 

Використовуйте два відтінки

 
Залежно від того, як часто особа виявляється під сонцем, змінюється і його колір. На лоб частіше потрапляють сонячні промені, тому тут шкіра зазвичай темніше. Тому використовуйте тональний крем двох різних відтінків: темніший нанесіть на ділянки, які більше схильні до впливу сонячних променів, інший, більш світлий, - на інші частини обличчя.
 

Використовуйте куполоподібний пензлик

 
Не всі ділянки особи потребують однаковому шарі тонального засобу. У всіх нас різняться проблемні області, і це потрібно враховувати при нанесенні макіяжу. Куполообразная кисть - найзручніший інструмент для нанесення тональної основи. З її допомогою можна ідеально розподілити тональний засіб з урахуванням особливостей шкіри.
 

Застосовуйте техніку «стіплінг»

 
Стіпплінг (точкове нанесення, від англ. «Stipple») - техніка нанесення косметичних засобів, шляхом їх «вбивання» в шкіру. Перш, ніж розподіляти рідке або кремоподібний тональний засіб, короткими рухами пензля нанесіть на шкіру точковий малюнок, а потім пензлем рівномірно перерозподіліть засіб по обличчю. Так ваша шкіра стане бездоганною.
 

Завжди рухайтеся вниз 

 
Попри те, що ми часто чуємо про догляд за шкірою, висхідні руху не допоможуть зробити бездоганний макіяж. «Завжди наносите тональну основу спадними рухами», говорить Кесія Літтман, візажист з Гаваїв. Якщо рухатися по масажних лініях вгору, тоді засіб заб'є пори, і вони стануть виділятися. Наносите тональний крем уривчастими мазками, рухаючись вниз. Завжди.
 

Починайте від середини обличчя

 
В області Т-зони найчастіше виникають почервоніння і нерівності, а це значить, що саме на це місце потрібно нанести більше тонального засобу. Ніс, центр чола і підборіддя теж вимагають більше тонального засобу.
 
Після того як нанесете тональний косметичний засіб на ці області, акуратно розподіліть його по всьому обличчю, переміщаючи кисть від центру особи до лінії росту волосся.
 

Припудрюйте тільки Т-зону 

 
Ви ж не хочете, щоб обличчя стало схоже на «маску клоуна» (це справжній кошмар), тональний крем повинен виглядати так, ніби його взагалі немає. Тут вступає в гру пудра.
 
Пудра - відмінний засіб, щоб закріпити тональну основу і надати шкірі матовий відтінок. З іншого боку, якщо з пудрою переборщити, тоді вона лише підкреслить недоліки шкіри. Тому, як радить візажист Літтман, наносите пудру тільки уздовж Т-подібної зони (сама жирна частина особи), де з найбільшою ймовірністю тональна основа протягом дня може «поплисти».
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99