Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати снігоприбирач?

Автор: Таня
04.12.2020 00:15

 
Снігоприбиральні машини дозволяють швидко, легко і зручно прибирати сніг з будь-яких ділянок, незалежно від їх призначення і площі. Вони економлять не тільки час, але і сили, тому стають частим вибором власників приватних будинків. Якщо ви вирішили придбати снігоприбирач, то спочатку необхідно визначитися з моделлю.
 

Види снігоприбиральних машин:

 
  • Електричні. Вони працюють від електромережі, тому для прибирання території буде потрібно спеціальний подовжувач. Головна перевага електричних снігоприбирачів - доступна ціна. Вони коштують дешевше агрегатів з бензиновим двигуном, але поступаються їм по потужності та зручності використання.
  • Бензинові. Вони володіють високою потужністю, але найголовніше - повної автономністю. Це означає, що бензинові снігоприбиральні машини можна використовувати навіть для прибирання великих територій. Бензинові двигуни можуть бути двотактними (легкі, але менш потужні) і чотиритактними (важкі та більш продуктивні).
 

Корисні поради щодо вибору обладнання

 
Основний критерій вибору снігоприбирача - це потужність. Від неї залежить, яку площу може очистити машина від льоду і снігу. Для порівняння: на 100 м² буде потрібно близько 1 к.с. (730 Вт), а на 500 м² необхідно вибирати техніку з двигуном на 5 к.с. (3 650 Вт).
 
Інші рекомендації, які допоможуть вибрати снігоприбиральну машину:
 
  1. Самохідність. Деякі бензинові снігоприбиральники потужні, але важкі (від 50 кг), тому їх складно штовхати перед собою. З цієї причини продуктивні моделі оснащуються механізмом самостійного пересування. А якщо вас цікавить снегоуборочная машина ручная, то радимо перйети за даним посиланням вже зараз.
  2. Тип приводу. Він може бути гусеничним або колісним. Гусеничні моделі рекомендується вибирати для нерівних територій з приватними гірками та бордюрами. Колісні снігоприбиральники простіші в обслуговуванні, але підходять для рівних ділянок.
  3. Обсяг паливного бака. Техніка з бензиновими двигунами працює від палива, тому при її виборі звертайте увагу на обсяг бака. Для порівняння: за 1 годину використання снігоприбирач витрачає близько 2-4 л бензину.
  4. Розмір ковша. Чим він більший, тим швидше буде прибирання території. В середньому, ширина ковша у бензинових моделей становить від 55 до 110 см, а в електричних - від 25 до 60 см. Тут вибір залежить від обсягу майбутніх робіт.
  5. Жолоб для викиду снігу. Він може бути пластмасовим або металевим. Перші використовуються для оснащення недорогої техніки і мають легку вагу. Другі більш дорогі, але зате в рази надійніше.
 
Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете вибрати надійну снігоприбиральну машину для очищення територій будь-якої площі від снігу і льоду.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99