Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо дитячий ігровий комплекс: 5 практичних порад для батьків

Автор: Таня
03.12.2020 00:58

 
Сучасний ринок пропонує великий вибір ігрових майданчиків, що відрізняються комплектацією, способом виготовлення і розмірами. Ми розповімо, як вибрати дитячий ігровий комплекс. Для цього ми підготували п'ять корисних порад.

Розрахуйте бюджет

 
Перш ніж приступити до вибору, визначте бюджет. Це виключить дорогі покупки, а отже - збереже кошти від незапланованих витрат, до яких ви не були готові спочатку. Після узгодження бюджету переходите до вимірів.
 

Визначтеся з місцем

Вибір дитячого ігрового комплексу вот тут залежить від вільної площі, обраної зони ділянки й типу ґрунту. Рекомендується запросити зморщок, який врахує нюанси, вирахує дані й порекомендує розмір площі, якщо ви ще не визначилися з цим. Також фахівець внесе до кошторису облаштування зони безпеки по периметру будівлі.
 

Сплануйте комплектацію

 
Крім гойдалок і гірки, в комплекс можуть входити рукоходи, скеледроми, вежі, пісочниці, мотузкові драбинки, біноклі, пожежні жердини та інші конструкції, їх наявність залежить від типу обраної покупки.
 
Щоб точно визначитися, як вибрати дитячий ігровий комплекс, орієнтуйтеся на стать і вік дитини, переваги в іграх, ступінь активності, характер. Спокійного чаду буде досить майданчики з будиночком, гойдалками та пісочницею, наприклад. Для активної дитини потрібно комплекс з активностями, де можна стрибати, бігати та підійматися на висоту.
 

Виберіть матеріал

 
Матеріал для ігрового комплексу повинен бути міцним - це головна вимога. Останнім часом батьки частіше вибирають дерево: це екологічно, надійно і довговічне. Трохи менш популярні метал і пластик, хоча однаково підходять для ігрових майданчиків. До речі, метал потребує захисту не менше, ніж дерево: матеріал повинен оброблятися антикорозійним складом.
 

Перейдіть до установки

 
Тут два варіанти: або встановлювати конструкцію самостійно, або звернутися до фахівців.
 
У першому випадку можна замовити дерев'яний комплекс під самостійну збірку, який привезуть в розібраному вигляді. Як правило, всі деталі нумеруються, доповнюються покроковою інструкцією. Поставити таку площадку за допомогою друзів або рідних реально за вихідні.
 
Батьки, у яких немає часу або бажання займатися монтажем самостійно, можуть найняти фахівців: майстри розчистять ділянку, підготують Амортизуюче покриття, встановлять фундамент, займуться установкою дитячого комплексу.
 
Загальні поради:
 
  • Перед монтажем ділянку заздалегідь готується і вирівнюється.
  • Майданчик не встановлюється на бетон, асфальт і інші тверді покриття без попередньої амортизуючої підкладки.
  • Конструкція повинна розташовуватися мінімум в двох метрах від будь-яких споруд, в тому числі зборів.
  • Дерев'яні матеріали обробляються спеціальними складами, які захищають від атмосферних впливів і продовжують термін служби.
  • Пам'ятайте, що комплекс повинен бути безпечним: відсутність гострих кутів і вузьких зазорів, куди можуть випадково потрапити пальці, - обов'язкові умови.
 
Сподіваємося, що наші поради допомогли вам розібратися, як вибрати дитячий ігровий комплекс, виходячи з особистих переваг, можливостей ділянки і бюджету. 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99