Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Безпечні умови праці: кадровий аудит і допомога юристів з трудових питань

Автор: Vladislav
27.11.2020 22:50

Забезпечення комфортних умов праці - особливе завдання для кожного серйозного роботодавця. Для того, щоб не накликати на себе гнів від учасників перевірки, а також створити надійні умови для безпеки працівників на робочих місцях, відповідальному керівнику необхідно виконати ряд вимог, серед яких - створення власної служби з охорони праці.

 

Ключові моменти та кадровий аудит

Ця служба створюється на підприємствах, в яких чисельність працівників становить понад п'ятдесят осіб у штаті. І при цьому, якщо:

  • на підприємстві працює від двадцяти до п'ятдесяти осіб, то виконувати такі обов'язки може уповноважена особа, яка має відповідні повноваження;
  • на підприємстві менше двадцяти осіб, то цю функцію можуть виконувати особи, які мають три роки виробничого стажу та в обов'язковому порядку пройшли відповідне навчання в цій галузі.

Вся документація з цього питання ґрунтується на нормативно-правових актах. При її складанні слід враховувати технологічні документи підприємства, а також враховувати вид діяльності фірми та її положення.

Ви також можете звернутися в спеціалізовану компанію і отримати юридичні послуги з кадрового аудиту alvaprivacy.ua/ua/poslugi/business/kadrovyy-autsorsing, який допоможе на рівні закону розібратися з усіма неточностями і усунути проблеми, якщо такі будуть виявленні. Кадровий аудит забезпечить відповідні аналіз та оцінку і закриє всі питання у цій справі.

Якщо підприємство займається діяльністю, в результаті якої працівники можуть отримати виробничу травму, то обов'язково проводиться атестація робочих місць, щоб упевнитися в їх безпеці та надійності. При виявленні проблеми, інженери повинні її негайно усунути. У цій індустрії необхідно чітко усвідомлювати, що для уникнення травми потрібно неухильно дотримуватися встановлених правил.

Керівництво компанії має забезпечувати працівників необхідними засобами захисту, бути відповідальним за їх стабільне хороше самопочуття під час трудової діяльності. Для всіх осіб, що задіяні в робочому процесі, повинен проводитися трудовий інструктаж.

Допомога юристів з трудових питань

Адвокатське об'єднання "Альва Прайвесі" надає юридичні послуги та правову допомогу різного роду. Ця юридична компанія допоможе врегулювати роботу виробництва в розрізі цих питань.

В разі необхідності проведення перевірки, за наступним посиланням ви можете звернутись до об'єднання за правовою допомогою спеціалістів, юристів в сфері трудового права alvaprivacy.ua/ua/poslugi/advokat/po-trudovym. В адвокатській фірмі працюють виключно кваліфіковані адвокати та юристи, які мають належну освіту та професійний досвід.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99