Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати криптовалютну біржу?

Автор: Таня
23.11.2020 18:02

 
Кожна людина, яка збирається мати справу з криптовалютою, стикається з проблемою вибору зручної та надійної біржі, на якій цю криптовалюту вона могла б купувати і продавати. Багато людей стикаються з такою проблемою, тому це питання є актуальним.
 
 
Справа в тому, що не існує якоїсь однієї «ідеальної біржі» - у кожної криптобіржі є свої плюси та свої мінуси. Тому, до вибору біржі для торгівлі криптовалютою потрібно підходити індивідуально в кожному конкретному випадку. Все буде залежати від того, які монети ви збираєтеся купувати/продавати, через які платіжні системи плануєте вводити/виводити кошти, якими сумами збираєтеся перевертати, як довго плануєте тримати монети на біржі й від безлічі інших індивідуальних чинників, властивих вашій стратегії. Адже очевидно, що у майнера вимоги до криптовалютної біржі одні, в інвестора - інші, а у трейдера - треті. Якщо ви шукаєте надійну криптовалютну біржу, то радимо перейти на сайт, не гаючи часу.
 
 

Як вибрати криптовалютну біржу?

 
Загалом, ми вирішили розповісти вам, на що дивитися при виборі криптобіржі. Яку вибрати - вирішите ви самі. А для того, щоб ще більше полегшити вам вибір, радимо в інтернеті подивитися короткі огляди на деякі популярні кріптобіржі.
 

На що дивитися при виборі криптовалютної біржі?

 
Ось основні критерії, на які потрібно звертати увагу при виборі криптобіржі:
 
 
  • Країна, в якій біржа базується;
  • Рік заснування;
  • Підтримка потрібної мови;
  • Наявність на біржі потрібних тобі монет;
  • Наявність проблем із затримками перекладів;
  • Зручність введення/виведення коштів;
  • Комісії;
  • Складність верифікації;
  • Обсяг торгів;
  • Захист аккаунта;
  • Наявність додаткових можливостей і бонусів.
 
Залежно від того, чим ви збираєтеся займатися на біржі (продавати намайнение монети, купувати монети для інвестицій, займатися трейдингом), ті чи інші критерії матимуть для вас різний пріоритет.
 
Яку б біржу для торгівлі криптовалютою ви не вибрали, пам'ятайте - інвестиції в криптовалюту характеризуються високими торговими і неторговими ризиками. Для того, щоб зменшити неторгові ризики, ми б не рекомендували використовувати біржі для зберігання на них криптовалюти. Ми б рекомендували користуватися для зберігання криптовалюта спеціалізованими гаманцями, а біржі використовувати тільки в якості обмінників.
 
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99