Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Які новинки презентувала компанія Apple?

Автор: Таня
19.11.2020 17:32

 
10 листопада 2020 року американська компанія Apple втретє за цю осінь показала свої новинки. Подія відрізнялася лаконічністю, але при цьому було продемонстровано чимало цікавого. Хедлайнером програми став новий MacBook Air.
 

Поява Apple Silicon на осінній презентації новинок

 
Фанати Apple чекають презентації виробника з великим нетерпінням. Останній дотримується сталу традицію і балує аудиторію заходами з анонсами нової продукції кілька разів на рік.
 
На крайній презентації «яблучна» корпорація продемонструвала перший процесор ряду Apple Silicon, базою для якого служить архітектура ARM. Розробники обіцяють високу продуктивність і енергоефективність.
 
Головні компоненти платформи об'єднані в єдину систему на чіпі (SoC). В основі побудови лежить 5-нм техпроцес, його місткість складає 16 млрд транзисторів.
 
8-ядерний CPU містить 4 високопродуктивних і 4 енергоефективних ядер.
 
macOS Big Sur налаштований для використання всіх можливостей Apple M1. Користувачі комп'ютера будуть приємно здивовані його здатністю швидко активізуватися в стані сну і швидкістю перемикання між додатками.
 

Високошвидкісний MacBook Air - головна новинка Apple в листопаді 2020 року

 
На листопадовій презентації також відбувся дебют пристрої на базі відомого процесора M1 - нового MacBook Air з 13-дюймовим Retina-дисплеєм. Розробники обіцяють, що Air сучасного покоління буде «літати».
 
Швидкість місцевої графіки збільшилася в 5 разів. Функцію накопичувача виконує SSD ємність до 2 ТБ. Одноразовий заряд акумулятора забезпечує до 18 годин роботи.
 
Всі популярні додатки Apple будуть доступні для пристроїв Mac на базі Arm за замовчуванням. Попередня вартість гаджета складає 999 доларів. У свою чергу в продаж новинка надійде з 16 листопада.
 

Mac mini від Apple - незамінна річ для навчання і програмування

 
В Apple запропонували поєднувати портативність і продуктивність, представивши вдосконалену версію комп'ютера Mac mini. Даний гаджет також отримав процесор Apple M1 на архітектурі ARM.
 
Міні комп'ютер стане справжньою знахідкою для представників науки і програмістів: вбудовані алгоритми навчання здатні працювати в 15 разів швидше, а енергоефективність підвищитися на 60%.
 
Покупцям на вибір будуть запропоновані конфігурації до 16 ГБ оперативної пам'яті і до 2 ТБ накопичувача. Пристрій здатний підтримувати Wi-Fi 6.
 
У компанії здивували приємною цінової політиків щодо Mac mini. Його покупка обійдеться в 699 доларів, що на 100 доларів дешевше представників попереднє покоління.
 

На презентації представили покращений MacBook Pro

 
У програму презентації також була включена демонстрація 13,3-дюймового MacBook Pro на ARM процесорі M1. Згідно обіцянкам гаджет до 2,8 разів швидше від базової моделі на Intel.
 
Серед здібностей новинки Apple 2020 - можливість редагування 8K-відео в форматі ProRes. Пристрій працює до 20 годин від одноразової зарядки акумулятора. В наявності 16 ГБ ОЗУ і накопичувач SSD до 2 ТБ.
 
Ноутбук оснащений тачпадом і двома портами Thunderbolt 4. Останні поміщені на лівій стороні гаджета.
 
Ціна новенького MacBook Pro не відрізняється базової моделі Pro на Intel посилання - 1 299 доларів.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99