Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що таке кешбек?

Автор: Таня
30.10.2020 23:02

 
Кешбек - це сучасна, корисна і практична послуга, яка допомагає значно знизити витрати. Акції, бонуси, знижки - це всього лише частина переваг цієї послуги.
 
 
Cash Back з англійської буквально перекладається "повернення грошей". Тобто покупець товарів або послуг отримує знижку після покупки, вона повертається на карту. Кешбек принципово відрізняється від систем бонусів або балів, тим, що споживачеві повертається не "віртуальні" бали, а реальні, живі гроші. Їх можна витратити на що завгодно, незалежно від організатора, який надав їх. Також істотним плюсом є те, що кешбек можна перевести в готівку, на відміну від балів. Можна перевести його на рахунок мобільного телефону, карту або електронний гаманець.
 
Існує кілька варіантів отримання:
 
  • За допомогою банківських карт.
  • За допомогою спеціальних cash-back сервісів.
  • Безпосередньо через виробників і магазини, які повертають частину грошей з покупки товарів.
 

Одним зі спеціалізованих сервісів по поверненню кешбеку є TIPSMART. Це дуже зручний і простий у використанні кешбек сервис, він співпрацює з інтернет-магазинами та різними виробниками товарів і послуг. Головними його плюсами виступають:

 
  • Великий вибір магазинів.
  • Зручне мобільний додаток.
  • Отримання кешбеку в режимі офлайн.
  • Реферальна програма.
 
Для того, щоб здійснювати повернення коштів за допомогою кешбек сервісу TIPSMART потрібно зареєструватися або завантажити мобільний додаток. Тепер ви зможете здійснювати покупки у звичайних або інтернет-магазинах, завантажувати чеки і їх QR-коди повертати частину витрачених коштів назад.
 
Реферальна програма має на увазі можливість "привести одного". Якщо ваш друг зареєструється на сервісі, то ви зможете отримувати від 10 до 17% від його кешбеку. При цьому його Кешбек ніяк не постраждає, а ви в плюсі.
 
Так само існує зручна можливість отримання кешбек оффлайн. Вам всього лише потрібно:
 
  • Завантажити додаток TIPSMART, відкрити карту;
  • Вибрати оффлайн-локацію з Кешбек;
  • Назвати номер телефону або показати штрихкод;
  • Отримати Кешбек і вивести його на банківську карту або телефон.
 
Отримання вигідного кешбек можливо в безлічі сфер: краса, здоров'я, одяг, товари для дітей, освіту, послуги та багато інших.
 
Як то кажуть, заощадив - значить заробив. Якщо є шанс придбати товари або отримати банківську карту з поверненням коштів, то не варто ним нехтувати. Особливо при можливості вибору гідного сервісу.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99