Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги брендових сумок

Автор: Таня
28.10.2020 22:43

 
Здавалося б, що може бути простіше, ніж покупка сумки? Хоч куди плюнь - всюди бутики, фірмові магазини, а в наші дні так взагалі можна замовити прекрасну сумочку, навіть не встаючи з дивана, адже інтернет-магазини пропонують величезний вибір, доступні ціни та доставку прямо до Ваших дверей. Але почасти проблема вибору криється якраз таки в цьому самому надлишку пропозицій. Очі починаються розбігатися від тисяч варіацій кольорів, розмірів, фасонів, фактур і виробників. Ця стаття допоможе трохи звузити коло пошуку, і дасть відповідь на таке актуальне питання: «Чи варто купувати брендову продукцію і чим вона така хороша?».
 

Провідні виробники та їх продукція

 
Таблоїди, телебачення та інші засоби масової інформації впровадили у свідомість обивателів думка про те, що купувати потрібно лише найкраще. І стосується це абсолютно всіх сфер життя, включаючи навіть таку незначну, на перший погляд, річ, як сумка. Але навіть незважаючи на те, що ідею цю нам вперто нав'язують, в ній є значна частка логіки. Диму без вогню не буває. Адже не випадково серед тисяч виробників аксесуарів з усіх куточків світу такі бренди, як Chanel, Dolce&Gabbana, Celine, Hermes, Prada, Givenchy, Christian Dior, Bvlgari, Versace, Gucci, Furla, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent і подібним їм прийнято виділяти в окрему когорту елітних компаній. Часом навіть окрема модель стає легендарною і назавжди вписує свою назву в історію моди. Можна навести кілька яскравих прикладів: Chanel 2.55, Kelly і Birkin від Hermes, Cabat від Bottega Veneta, Lady Dior, Sofia від Salvatore Ferragamo, Jackie від Gucci. Їх створення змінило якоюсь мірою хід історії! І ви завжди можете придбати сумку онлайн в інтернет-магазині the--blaze.com/, не має значення легендарну чи просто сумочку від відомого бренду. 
 
Тому є досить об'єктивні пояснення, з якими ми й хочемо Вас познайомити. Різниця між покупкою звичайної сумочки та брендового велика! І справа тут зовсім не в ціні. Хоча варто визнати, що справжня оригінальна продукція перерахованих вище брендів влетить покупцеві в копієчку. Але воно того варте, оскільки ви отримуєте:
 
  • Першокласна якість. На тлі потужної конкуренції й бажанні зберегти свою репутацію незаплямованою, провідні будинки мод педантично ставляться до процесу створення і транспортування товарів, зводячи до мінімуму ймовірність шлюбу або дефектів. А оскільки на брендові сумки надається гарантія, то навіть виявлення шлюбу не стане великою проблемою: аксесуар без зайвих слів обміняють, вибачаться за надані незручності, а може навіть якимось чином компенсують витрачені нерви й час: невеликим подарунком або знижкою на наступну покупку. З такими компаніями приємно мати справу і відчуваєте ви себе в цілковитій безпеці.
  • Кращі матеріали. Акуратність збірки й першокласний сервіс - це ще не все, за що доводиться переплачувати. Імениті виробники в роботі використовують добірні матеріали: кращу натуральну шкіру найтоншої вичинки, надійну фурнітуру і міцну тканину для підкладок. Не кажучи про найкращих моделей, металеві елементи яких виконуються з благородних металів, а дизайн ненав'язливо прикрашається коштовним камінням і кристалами Swarovski. Така сумка може служити Вам десятиліттями, не втрачаючи первісного шику і лиску (якщо за нею правильно доглядати, але це тема для окремої статті).
  • Ціни. Так, ціни на брендові сумки можуть досягати жахливих розмірів. Але якщо ви не женіться за золотими ручками і діамантовими стразами, то можна підібрати досить задовільний аксесуар. Особливо вигідно останнім часом стало здійснювати покупки в інтернет-магазинах, так як їм не доводиться вносити у вартість товарів плату за оренду приміщень і виплати персоналу.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99