Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні переваги ламінованих дверей

Автор: Таня
27.10.2020 22:14

 
Двері з ламінованою поверхнею - це бюджетні вироби, що мають доступну вартість і повсюдне застосування. У цьому сегменті зустрічаються як дуже дешеві моделі, якість яких залишає бажати кращого, так і надійні й довговічні вироби. Потрібно тільки правильно вибирати їх та звертати увагу на деякі нюанси.
 

Що собою являють ламіновані двері?

 
Полотно покривається найтоншою плівкою, яка називається ламінатом. Такі двері добре підходять для установки не тільки у квартирі або заміському приватному будинку, але і в службових приміщеннях - складах, офісах і так далі. Деревоволокнисті плити або вироби з ПВХ в якості основи забезпечують необхідний запас міцності. Своєю чергою плівка надійно захищає виріб від механічних пошкоджень.
 
 
До інших переваг використання ламінованих міжкімнатних дверей відноситься:
 
  1. Невисока вартість. Виробництво таких дверей виходить зовсім дешево, а тому виробники роблять також і невелику націнку. Все це на руку кінцевому споживачеві.
  2. Екологічність використовуваних матеріалів. Поверхня з ламінату та сама основа безпечні для використання, не виділяють токсинів та інших небезпечних для життя людини речовин.
  3. Невелика вага. Не вимагають установки посиленого короба, навісів і фурнітури, що значно спрощує монтаж продукції.
  4. Розширений вибір кольорів і фактур. Різноманітна палітра допомагає створювати натуральну імітацію будь-якої породи дерева.
  5. Функціональність. Не поступаються за своїми характеристиками виробів з цільної деревини. А тому не стираються з часом і зберігають первинний зовнішній вигляд.
  6. Легкість у догляді. Для миття можна використовувати будь-який засіб для чищення, а також просту губку.
  7. Здатність витримувати перепади температури, гаряче і холодне повітря. Такі двері можна використовувати навіть в суворих кліматичних умовах.
  8. Підходять власникам домашніх тварин, бо на поверхні не залишаються сліди від лап, кігтів і іншого.
  9. Навіть при тривалому та активному використанні подібні полотна не деформуються. Лаконічний і простий дизайн дозволяють органічно "вписати" двері в будь-який інтер'єр. При використанні стандартних квітів, полотно стане вигідним доповненням до мінімалістичному та еклектичному простору.
 
Ламіновані міжкімнатні двері ПВХ, які ви знайдете, перейшовши по ссылке - це відмінний вибір для тих, хто бажає встановити сучасні вироби з приємним дизайном за невелику ціну. Широкий асортимент забарвлень, зручність установки та гарантія на товар - все це робить ламіновані полотна фаворитом серед асортименту пропонованої магазинами продукції.
 
Досвідчені співробітники часто пропонують не тільки завмер, але і доставку замовлення на об'єкт. А в зв'язку з невеликою вагою дверей вам не доведеться думати за високу вартість даної послуги.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99