Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що важливо знати мандрівникові про туристичну страховку?

Автор: Таня
27.10.2020 21:33

 
Туристична страховка - це можливість отримати екстрену допомогу, відпочиваючи на одному із зарубіжних курортів. При поїздці в деякі країни вона просто необхідна, інакше вас можуть не пропустити через митний контроль. Що важливо знати мандрівникові при оформленні туристичної страховки?
 

Стандартні послуги

 
Як правило, стандартна страховка покриває витрати, пов'язані з наданням першої медичної допомоги. Вам викличуть лікаря або доставлять в лікарню, відшкодують витрати під час амбулаторного лікування та на ліки за рецептом. Ще можна організувати медичне транспортування додому при необхідності. Однак не в кожному випадку можна отримати компенсацію. Необхідно уважно читати умови договору. Якщо вас цікавить туристичне страхування, то рекомендуємо перейти на сайт https://ic-ekta.com, не гаючи часу.
 

Додаткові опції

 
Є пункт, який дозволить вам повернутися додому після лікування, навіть при відсутності грошей. Можна отримати допомогу в разі теракту або стихійного лиха. Окремим пунктом йде компенсація при загостренні хронічних захворювань. Список додаткових опцій широкий. Переконайтеся, що ви включили в страховку саме ті пункти, які вам можуть стати в нагоді.
 

Ціна туристичної страховки

 
Туристична страховка - послуга платна. Її ціна залежить від багатьох факторів. Перш за все має значення місце вашого відпочинку. Чим воно екзотичніше, тим вище витрати на страховку. Має значення і вид відпочинку, і вік мандрівника, і кількість додаткових опцій.
 

Які пункти варто включити в страховку?

 
Все підбирається індивідуально. Якщо у вас немає хронічних захворювань, ви збираєтеся відпочивати на пляжі або біля басейну готелю, то можна обійтися базовою комплектацією. Однак при бажанні активно провести час на відпочинок, наприклад, на велосипеді досліджувати місцеві гірські стежки або стати учасником алкогольної вечірки, то варто включити спеціальні опції.
 

Як оформити страховку?

 
Якщо ви зібралися їхати по готову туру, то нічого оформляти не треба. Стандартний поліс вже входить у вартість путівки. Для того, щоб включити в нього додаткові пункти, варто оформити страховку самостійно. Це можна зробити в страховій компанії або онлайн.
 

Виплати по страховці

 
Якщо виникла ситуація, яка передбачена страховим полісом, то відразу телефонуйте в сервісну компанію. Її співробітник допоможе вам організувати виклик лікаря або доставку до лікарні. Головне, не втратити страховку і зберегти контакти сервісної служби.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99