Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Який зробити сюрприз чоловікові на День народження: 15 ідей

Автор: Таня
25.10.2020 22:15

 
Сьогодні поговоримо про сюрпризи й про те, як порадувати чоловіка в день його народження.
 
У всьому світі є прекрасна традиція дарувати подарунки на День народження. Для чого це робиться? Правильно, щоб порадувати людини й поліпшити його настрій. На жаль, робити сюрпризи на День Народження - не так поширене, як дарувати подарунки, хоча, мета й у того, і у того однакова - радувати. Виходить, якщо ми об'єднаємо і подарунок, і сюрприз, то "винуватець торжества" буде радий подвійно, чого б ми й хотіли домогтися в ідеалі. Якщо вас цікавлять привітання з днем народження мужчині, то радимо перейти за даним посиланням вже зараз.
 
Насправді досить важко відразу придумати сюрприз, який би зі 100% ймовірністю порадував чоловіка, тому спочатку ми дамо кілька корисних порад, а вже після опишемо різні ідеї самих сюрпризів.
 
3 важливі моменти, які обов'язково повинні бути присутніми в сюрприз:
 
  • ефект несподіванка;
  • cюрприз повинен радувати;
  • cюрприз не повинен обтяжувати.
 
Пояснимо. Під "ефектом несподіванки" мається на увазі, що ваш чоловік не повинен знати про те, що ви готуєте для нього сюрприз. До того ж, якщо він про нього дізнається, виходить, що це вже не сюрприз. Про те, що сюрприз повинен людини саме порадувати (а, приміром, не збентежити) ми багато писати не будемо, думаємо, тут теж все гранично ясно. А що на рахунок третього пункту - "не обтяжувати"? Давайте розглянемо його трохи докладніше. Справа в тому, що всі люди різні, у всіх свій характер і темперамент. Екстраверти, наприклад, люблять веселі компанії й були б двома руками "за" бачити в якості сюрпризу на порозі їхнього будинку улюблених друзів, яких люб'язно покликала заздалегідь дружина. Зате інтроверт, навпаки, вважав за краще б в якості сюрпризу виїхати в тихе, романтичне місце разом з дружиною.
 
ПОРАДА ВІД ЕКСПЕРТА: плануючи сюрприз, намагайтеся орієнтуватися не на те, що сподобалося б вам, а саме на те, що з великою ймовірністю сподобалося б вашому чоловікові.
 
Далі пропонуємо розглянути конкретні варіанти сюрпризів для чоловіка на День Народження.
 
15 ідей сюрпризів для чоловіка:
 
  1. Торт на замовлення з написом.
  2. Раптовий збір гостей.
  3. Сплачена доставка на роботу.
  4. Забронювати столик в кафе.
  5. Спонтанна подорож на вихідні.
  6. Організувати зустріч з друзями.
  7. Відеопоздоровлення від друзів або родичів.
  8. Розбити піньяту.
  9. Квитки на футбол/баскетбол.
  10. Сертифікат на відвідування будь-якого розваги (картинг, стрибки на батуті).
  11. Зняти незвичайний готель на вихідні.
  12. Організувати святковий стіл з улюбленими стравами чоловіка.
  13. Придумати вірші, присвячені чоловікові.
  14. Зробити те, що ніколи не робили.
  15. Виконати заповітну мрію.
 
Наостанок скажу, що можна підготувати відразу кілька сюрпризів для чоловіка, наприклад, святковий салют плюс збір гостей плюс стіл з улюбленими стравами. Бажаю удачі і творчого вдохновенія.Надеюсь, наш матеріал був корисним, і ви почерпнули багато корисних ідей.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99