Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Зміцнення потенції у чоловіків: що потрібно знати?

Автор: Таня
20.10.2020 23:35

 
Потенція - це здатність чоловіків до сексуальних контактів, а також це здатність до зачаття. Буває, що під словом потенція мається на увазі нормальна ерекція.
 
Переважно більше говорять про потенції у чоловіків, рідше - у жінок. Мати велику потенцію мріють багато чоловіків. Якщо ж цього немає, то психологи стверджують, що чоловік відчуває невпевненість в собі, у нього може розвинутися комплекс неповноцінності. Якщо ви хочете швидко підвищити потенцію, то радимо перейти за даним посиланням https://www.04563.com.ua/list/260296 вже зараз.
 
Іноді представники сильної статі мають щось спотворене поняття про потенції, багато хто думає, що повноцінний чоловік тоді, коли він готовий до сексу в будь-якому місці, в будь-який час і з будь-якої партнеркою. Однак реальність зовсім інша і секс-марафони більшості чоловіків не під силу. Це зовсім не означає, що вони імпотенти, просто фізіологія кожного людського тіла по-своєму унікальна.
 
Слід знати, що рівень потенції у чоловіків залежить від багатьох факторів, як зовнішніх, так і внутрішніх, перш за все це фізичний стан і відносини з партнером.
 

Коли ж все-таки варто звернути увагу на потенцію?

 
Серед ознак зниження потенції фахівці називають значне зниження інтересу до сексуальної близькості, недостатню твердість пеніса в період ерекції, відсутність спонтанної ерекції вночі або вранці, ослаблення ерекції протягом статевого акту і неможливість довести його до кінця.
 
Однак навіть при всіх цих ознаках ситуація не критична і є способи підвищити й зміцнити потенцію.
 
Деякі фахівці рекомендують для цього виконувати вправи, розроблені саме для зміцнення потенції, але така точка зору досить спірна. При цьому всі вправи для статевого члена можна знайти в інтернеті, і є чоловіки, які твердять, що така гімнастика їм допомогла.
 

Харчування для зміцнення потенції

 
Але потрібно до питання зміцнення потенції підходити комплексно. Почнемо з правильного харчування. Давно відомо, що є продукти, при вживанні яких потенцію вдається підвищити.
 
В першу чергу рекомендують починати ранок з яєчні. Для максимального ефекту до неї слід додати ще цибулю, який також сприяє зміцненню потенції.
 
Чоловічу силу підвищує і улюблене блюдо більшості представників сильної статі - м'ясо, але переїдати його не варто. На Кавказі для чоловіків часто готують страву з яєчок барана з додаванням цибулі і курячих яєць.
 
Не слід відмовлятися і від риби. Вона теж підсилює чоловічу потенцію. Як гарнір краще використовувати овочі, в яких багато вітамінів.
 
Особливо статеву діяльність зміцнюють помідори. Кажуть краще їх запікати в духовці або тушкувати, ефект тоді буде вище.
 
Гасити для підвищення потенції потрібно і морепродукти - устриці, рапани, мідії.
 
Горіхи і насіння теж підвищують сексуальну активність. До випічці добре додавати коріандр.
 
Цікаво, що в Азії хорошим засобом підвищення потенції вважають фісташки, до того ж вони зміцнюють серце. А ось в південних країнах сексуальну активність стимулюють за допомогою інжиру. Серед народних засобів зміцнення роботи статевих залоз рекомендують кедрові горішки, а також статевий потяг підвищують за допомогою кисломолочних продуктів, спеціально завареного чаю або кави.
 
Що стосується вживання різних ліків, то перед покупкою, наприклад Віагри, Сиаліса або Левітра, обов'язково потрібно проконсультуватися з лікарем, інакше легко очікуваний ефект перетворити на шкоду своєму здоров'ю.
 
Зміцнювати потенцію можна різними способами, однак вибрати оптимальний варіант найкраще слідуючи за фізичними та психологічними особливостями чоловіки. Рекомендується проконсультуватися з фахівцем. У такій делікатній справі, як підвищення чоловічої сили, потрібно бути обережним.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99