Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Колекційні монети - найкращий подарунок

Автор: Таня
01.10.2020 23:39

 
Для любителів і шанувальників монетного карбування або дослідників обігу грошей немає кращого подарунка, ніж рідкісна колекційна монета.
 

Які бувають подарункові види монет?

 
Монета в якості подарунка може вважатися ідеальним презентом. Навіть за умови, що людина, якій призначається дар, не захоплена великої наукою нумізматикою, він може розцінити та використовувати презент як просте вкладення коштів, оскільки, виключно всі колекційні монети має не малу вартість. Спектр цін на такі вироби має великий розкид і враховує цілий ряд позиційних характеристик:
 
  • Стан самої монети;
  • Якість металевого матеріалу, з якого вона була виготовлена;
  • Якість карбування, її ретельність і виразність;
  • Нумізматична цінність вироби.
 
Монети можуть бути пам'ятними та мати різне призначення від сувенірного і подарункового до колекційного і, природно, при цьому мати чудовим рівнем виготовлення, з максимально відполірованою поверхнею. Такі виробах відрізняються підвищеною складністю дизайнерського оформлення реверсу, і кількість випущених зразків обмежена і дуже невелика.
 
Існують монети, що мають інвестиційну цінність, виготовлені з металів дорогоцінного ряду і службовці вкладенням грошей. Тиражі таких виробів можуть мати обмеження або носити масовий характер. Реверсний дизайн легко пізнаваний: із зображенням тварин, історичних діячів, символами країни, міфічними персонажами.
 
Монети можуть бути випущені у вигляді набору або одиничний виріб і не обов'язково мати правильну круглу форму.
 
За даним посиланням https://fama.ua/podarki/monety представлені зразки різних видів: від класичних до незвичайних.
 
Подарункові монети можуть бути виготовлені з золота або срібного вихідного матеріалу. У деяких виробах допускається використання поєднання цих металів з інкрустацією порцеляни або дорогоцінних каменів. Всі подарункові і колекційні моделі виконані з використанням інноваційних технологій монетного виробництва. Пропоновані вироби мають високі зовнішні показники і індивідуальну номінальну вартість, зазначену в доданому сертифікаті. Монету можна піднести у вигляді подарунка шановному колезі, партнеру по бізнесу, близького чи коханій людині, дитині. В якості презенту на весілля, такий дар може започаткувати формування сімейної колекції або стати непоганим вкладенням грошей.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99