Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні відмінності між легалізацією і нострифікацією документів про освіту

Автор: Таня
22.09.2020 22:39

Людям, які планують проживати, навчатись або працювати за кордоном, слід подбати про верифікацію документів про освіту. Процедура підтвердження диплома лікаря або іншої спеціальності потрібна для того, щоб в іноземній державі був визнаний факт наявності певного рівня освіти та кваліфікації.

 

Що таке легалізація та нострифікація?

Нострифікація диплома являє собою процес порівняння навчальної програми двох ВНЗ - вітчизняного і зарубіжного. Нострифікація документів можлива не тільки в навчальному закладі, а й національному міністерстві освіти. Якщо навчальні програми та академічні години відповідають нормам іноземної держави, то диплом вважається нострифікованим. Якщо вас цікавить нострифікація диплома, то радимо перейти за даним посиланням https://apostillegroup.com.ua/ua/nostrifikaciya.html вже зараз.

Легалізація, відповідно, - це надання документам юридичної сили закордоном. При успішному проходженні процедури диплом стає дійсним в конкретній державі.

Нострифікація включає легалізацію, а ось легалізація може не припускати нострифікації.

Нострифікація і легалізація в Україні

Нострифікація в Україні потрібна у двох випадках:

  • при працевлаштуванні до державної установи після навчання в іноземному ВНЗ;
  • при продовженні навчання в державному ВНЗ.

Для роботи в приватній компанії можна просто легалізувати диплом. Зробити це потрібно в країні видачі. У країнах, які ратифікували Гаазьку конвенцію, достатньо поставити апостиль. В інших державах за легалізацією потрібно звернутися в українське посольство. В окремих випадках нострифікація може знадобитися і для працевлаштування в приватні фірми.

Верифікація документів про освіту закордоном

Визначити, яка процедура необхідна можливо тільки при вивченні норм конкретної держави. Зазначену інформацію можна знайти на спеціалізованих ресурсах, а також можна дізнатися в установах і компаніях, де планується робота або навчання.

Важливо поставитися до даного процесу максимально відповідально. Неправильний підбір способу легалізації документів здатний істотно ускладнити життя, позбавити можливості  працевлаштування в термін в бажану компанію. Потрібно завчасно підготувати весь необхідний пакет документів, отримати відповідні підписи та печатки. Збирати документацію слід в країні перебування - до виїзду закордон.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99