Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Якими картинами з бурштину прикрашати свій дім?

Автор: Таня
22.09.2020 20:39

 
Які картини вішати не можна, а які - потрібні як повітря?
 
Якими тонкими цінителями мистецтва ми б себе не вважали, а у феншуй з цього приводу свою думку. Давня даоська практика давно завоювала серця дизайнерів і трепетних до свого дому господинь. І недарма, адже сенс вчення зводиться до двох простих істин: простір свого будинку потрібно гармонізувати. Думки матеріальні, а тому себе і домашніх слід оточувати «правильними» символами. У цій статті ми спробуємо розібратися, якими картинами варто прикрашати свій будинок, а від яких потрібно скоріше позбутися.
 

Безумовні табу

 
Думи про погане притягують біди й тому, тримати перед очима картини з поганими сюжетами небезпечно. До таких належать картини з руїнами. Постраждалі від часу, обсипаються будинки та садиби. Особливо в супроводі зів'ялих садів і неживих пустирів.
 
Пилова, з тріщинами або зовсім розбитий посуд. Навіть в народному фольклорі вона обіцяє розбрат, одвічні помилки й зіпсоване життя. Висушені спекою дерева. Подібні сюжети вганяють депресію, яка не відпускає, не дає рухатися далі.
 
А навіщо до чогось прагнути, якщо все тлінне в цьому світі? Злидні в усіх проявах. Напівголодні, погано одягнені діти й люди похилого віку в лахмітті, неясного виду і віку жебраки в принизливих позах - це не ті композиції, що окриляють і вселяють оптимізм. Як і попередні, вони наганяють лише тугу і смуток.
 
Пороки. Всім «фанатам абсенту» і того, що міцніше, не вдалося побудувати щасливе людське життя. З її радощами й турботами, з безперестанку шумними дітлахами та мирно сопучи на дивані котом. Так, тепер їх картини коштують шалені гроші, але при житті тим же авторам не вистачало грошей на їжу.
 
Тому, не варто розділяти їх захоплення декадансом і впускати в життя наочні свідчення розпаду особистості. Незрозумілі символи, таємні знаки. Їх мільйони - від несучих багатство і процвітання, до Прочан смерть. Чи впевнені ви, що саме зображено? Чи не лежить душа. Будь-яка композиція повинна викликати емоції. Якщо їх немає, або вони негативні, значить від картини потрібно позбутися. Продати, подарувати, але не тримати її в будинку. Нехай на її місці з'явиться інша.
 

Найкращий вибір

 
Поставивши під заборону безліч руйнівний сюжетів, феншуй пропонує творчі. Тобто ті, що будуть надихати на краще, вести до процвітання і розвитку. Це виконані в бурштині зображення квітучої природи, прагнуть вперед річок і потічків, диких і домашніх тварин, а також сильних і впевнених у своїй красі гордих птахів.
 
Наприклад, орла. Ще у древніх греків і персів він вважався символом добра, відваги, волі і влади. Підкоряючи небеса, він близький до сонця і зірок. Довіряючи потужним крилам, він не боїться впасти, а значить, його впевненість і сміливість не відає кордонів.
 
Варто зазначити, що картина из янтаря, де зображений орел - це найкраща мотивація для вас і ваших близьких. Дивлячись на неї, так і хочеться завойовувати вершини життя і з гідністю долати труднощі.
 
Незрівнянну картину з бурштину з орлом придбати ви можете як на нашому офіційному сайті, так і в магазинах. Панно з сонячних самоцвітів закохає в себе домашніх і зробить ваш будинок ще затишніше і світліше.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99