Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як отримати довідку про несудимість в Україні в 2020 році?

Автор: Таня
21.09.2020 22:44

 
Щоб оформити що-небудь, отримати статус або придбати дорогу річ потрібен ряд документів, крім звичайного паспорта та коду платника податків, довідок з місця роботи, людям може бути потрібен документ про несудимість.
 
Сьогодні навіть паспорта роблять у вигляді ID-карт, які не вимагають ксерокопій, людині достатньо увійти в особистий кабінет і зробити будь-яку операцію максимально швидко. Сучасні технології добралися і до операції на замовлення та отримання довідки про несудимість. Українці можуть замовити та отримати її в електронному варіанті, достатньо лише пройти реєстрацію і підтвердити процедуру електронним підписом або BankID.
 

Для чого може знадобитися довідка про несудимість?

 
Варто зазначити, що справка о несудимости UST group буде потрібна в одному з цих випадків:
 
  • При влаштуванні на нове місце роботи;
  • Для взяття участі в тендері;
  • При опікунство або усиновлення;
  • У разі відновлення документів;
  • При виїзді за кордон і оформлення спеціальних документів.
 
Довідка про несудимість може стати вирішальним моментом для структур і органів, які вимагають її від людини, вона буде гарантом того, що людина не був судимий і є мирним жителем. Кожна людина, яких збирається виїжджати за кордон, влаштовуватися на роботу або ставати опікуном, повинен знати, що йому може знадобитися довідка про несудимість.
 

Як замовити та отримати довідку про несудимість в Україні?

 
Процедура замовлення та отримання довідки доводить несудимість в Україні не така складна як здається з першого погляду, завдяки сучасним технологіям, людина може отримати документ як в електронному, так і в паперовому вигляді. Щоб зробити процедуру замовлення та отримання довідки, людині досить пройти кілька простих етапів:
 
 
  • Увійти на сайт МВС України або на сайт головного сервісного оцентру МВС України;
  • Пройти реєстрацію за допомогою BankID або електронного цифрового підпису;
  • Заповнити анкету і в формі вказати найближчий за місцем розташування сервіс МВС, відправити форму;
  • Отримати підтвердження про готовність довідки про несудимість;
  • Забрати довідку в сервісі МВС зручним способом.
 
Замовлення та отримання довідки проходить максимально просто, користувачеві досить вказати свої персональні дані на офіційних сайтах і почекати коли буде готова довідка. Важливо відзначити, що при замовленні, людина може вибрати спосіб отримання документа:
 
  • В електронному вигляді, вона прийде на адресу електронної пошти і людині не доведеться відвідувати офіс МВС особисто;
  • У паперовому варіанті, завітавши до офісу сервісу.
 
Отримати довідку про несудимість не важко, важливо лише бути уважним і при замовленні документа заповнити всі поля коректно і без помилок. Вся процедура замовлення документа займає кілька хвилин, а при виборі отримання довідки в електронному варіанті, можна взагалі не відвідувати офіс МВС і заощадити багато часу.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99