Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні переваги супутникового моніторингу транспорту

Автор: Таня
19.09.2020 14:56

 
Ні для кого не секрет, що вантажоперевезення є досить прибутковою сферою бізнесу. Тільки ось підприємці могли б заробляти ще більше на своєму бізнесі, якби у них була можливість контролювати своїх співробітників. На щастя, в наш час така можливість є завдяки супутниковому моніторингу. Однак чому ж вам варто встановити супутниковий моніторинг на автомобілі своєї компанії? Давайте спробуємо знайти відповідь на це питання!
 
Отже, головна перевага супутникового моніторингу полягає в тому, що ви завжди зможете подивитися, де знаходяться автомобілі вашої компанії. І якщо який-небудь водій вирішив влаштувати собі незапланований відпочинок, при цьому не повідомивши вас про це, то ви обов'язково про це дізнаєтеся. Так що завдяки супутниковому моніторингу ви зможете змусити своїх співробітників працювати максимально продуктивно, детальніше дізнавайтеся на сайті виробника.
 
Природно, що завдяки такій системі ви зможете перевірити, чи всі водії дотримуються обраного вами маршруту. Цілком можливо, що який-небудь ваш співробітник вирішив доїхати до пункту призначення своїм шляхом, що може обійтися вам певними витратами. Однак завдяки системі супутникового моніторингу ви відразу помітите це!
 
Взагалі, дана система цілком може відстежувати рівень палива в бензобаку. Напевно вам відомо, що деякі недобросовісні водії досить часто зливають частину палива зі службового транспорту в каністри для того, щоб згодом використовувати його у своїх цілях. Однак завдяки системі супутникового моніторингу проведення подібної махінації стане практично неможливою дією, адже ви відразу помітите це. Насправді це дозволить вам економити дуже велика кількість грошових коштів на паливі.
 
Ну і звичайно, найбільш вражаючою можливістю супутникового моніторингу є можливість віддаленого блокування двигуна автомобіля. Якщо ви заблокуєте двигун, то ваш співробітник просто не зможе зрушити автомобіль з місця. Можливо ви вважаєте, що дана можливість вам точно ніколи не знадобиться. Проте насправді це не зовсім так. Насправді може статися безліч непередбачених ситуацій, які зобов'яжуть вас заблокувати двигун. Наприклад, ваш співробітник може спробувати управляти автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. В цьому випадку віддалене блокування двигуна допоможе вам уникнути безлічі проблем.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99