Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як знайти хорошого юриста/адвоката?

Автор: Таня
18.09.2020 16:15

 
Важливо розуміти, що кожен юрист ще не адвокат, але кожен адвокат - це вже юрист. І тому закономірно виникає питання - як же вибрати хорошого і кваліфікованого юриста або адвоката?
 

Вибираємо адвоката

 
Переїде тим, як вибрати хорошого адвоката або юриста - важливо звернути увагу на кілька критеріїв:
 
  • Зустрічаємо по одягу. І хороший адвокат не завжди повинен носити дорогий костюм - фахівець може прийти в суд у недорогих штанах і сорочці. Але при цьому виграти мільйонну справу.
  • Рівень професіоналізму. Зверніть увагу, які ВНЗ закінчив фахівець, адже це також важливий критерій, але не такий вже і важливий. Крім цього, варто уточнити - чи має юрист або адвокат мінімум 2-3 роки стажу, чи склав кваліфікаційний іспит. Це говорить в його актив.
  • Зустрітися з результатами робіт і про це говорять відгуки клієнтів, яким він допоміг виграти справу, наскільки довго тривав розгляд і так далі. Але і без втрат не обходиться - хороший і чесний адвокат про них не промовчить.
 
Але це ще не все - які ще моменти варто враховувати при виборі хорошого адвоката або ж юриста? До речі, якщо ви шукаєте хорошого юриста, то радимо перейти на сайт https://ilp.com.ua/ вже зараз.
 

Орієнтир на спеціалізацію

 
Хороший юрист або ж адвокат не буде братися за всі справи підряд. Він повинен спеціалізуватися на певному напрямку - цивільні або ж кримінальні справи. У вибраному напрямку досвідчений фахівець буде вивчати практику судів і своїх колег.
 
Це дозволить отримати досвід роботи як в конкретному напрямку, так і дозволить отримати практичний досвід в роботі з конкретним суддею, прокурором. А ось універсальний і всезнаючий фахівець з подібним обсягом інформації та знань просто не впоратися.
 

А чи вигідно це?

 
Якщо ви звертаєтеся до досвідченого фахівця - він не тільки уважно вислухає клієнта, заглядає в суть справи, задасть уточнюючі питання. І якщо адвокат або юрист хочуть просто заробити на клієнті - вони будуть братися за справу, при цьому даючи на виграш всі 1000%. Але тільки досвідчений фахівець розповість все сильні і слабкі сторони справи, розповість, чим можна оперувати, і ніколи не скаже, що це справа напевно виграшне. І якщо в даному питанні він не зможе допомогти - завжди порадить більш досвідченого фахівця.
 

А скільки ж коштують ваші послуги?

 
Важливим критерієм вибору є і вартість послуг адвоката або ж юриста, як і можливі додаткові витрати. Ціни на послуги можуть різнитися - складність і специфіка справи, тривалість самого процесу і багато іншого. Але варто сказати, що безкоштовні консультації юриста або адвоката - це критерій, який завжди стоїть зарахувати в актив досвідченого фахівця.
 
По крайній мірі, перше звернення до фахівця таким і має бути. Підводячи підсумок, варто сказати, що фахівці нашої компанії завжди проконсультують з усіх питань, допоможуть в складній справі і зроблять все, щоб відстояти права і свободи клієнта. Звертайтеся до нас і юристи допоможуть у вирішенні правового питання.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99