Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Жіночий шкіряний гаманець: річ практична і довговічна

Автор: Таня
15.09.2020 22:45

 
Гаманець - важлива частина гардероба. Безумовно, такий виріб має відрізнятися зручністю, стильністю, бо планується його щоденне використання. Щоб використання такого аксесуара не принесло вам деякі незручності, важливо правильно його підібрати. 
 

Правила вибору

 
Вибираючи жіночий гаманець з натуральної шкіри за даним посиланням https://tykupi.com.ua/shop/category/zhenskie-koshelki/zhenskie-kozhanye-portmone, важливо приділити увагу наступним моментам:
 
1. Розмір. Виріб повинен вільно поміщатися в сумочку.
 
2. Форма. Є різні варіанти. Можна вибрати класичну прямокутну модель, шестикутну, круглу.
 
3. Наявність відділення для дрібниці. Серед моделей можна знайти ті, у яких є тільки відділення для паперових грошей або тільки відділення для монет. Деякі варіанти можуть мати значні розміри, але мати безліч відділень.
 
4. Відділення для кредитних карт. Багато людей вважають за краще оплачувати покупки картами. Не обов'язково таких відділень має бути багато. Такі відділення можуть являти собою кишені-прорізи.
 
5. Фурнітура. Ідеально, якщо вона буде зі сталі та без покриття.
 
Натуральна шкіра для таких виробів - прекрасний варіант. Цей матеріал практичний, довговічний.
 
Однак сама по собі шкіра різна:
 
1. Свиняча. Є тонким і недорогим матеріалом, м'яким і еластичним. Вироби, виконані з цього матеріалу, швидко втратять свою привабливість і швидко зносяться.
 
2. Теляча. Примітна своєю щільністю і практичністю.
 
3. Бича. Вважається досить товстою. На неї часто наносять малюнки з тисненням.
 
4. крокодиляча. Вважається найдовговічнішою і практичною. Вироби з такого матеріалу будуть виглядати більш презентабельно, так як мають об'ємний малюнок.
 

Як визначити, чи шкіра натуральна?

 
Покупцеві без досвіду деколи складно визначити чи є шкіра натуральної чи ні. Однак це можна зробити, звернувши увагу на наступне. Характерний запах, від виробу не повинно пахнути барвниками, клейонкою.
 
Також по виробу можна провести хусткою або серветкою. Якщо виріб забарвлене правильно, то не буде з'являтися кольоровий слід. Також поверхня не повинна мати порізи, шорсткості, горби. Якщо ви вибрали гаманець з лакованої шкіри, то така модель не повинна мати потертості. Також слід перевірити наскільки добре працює фурнітура.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99