Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати поясну сумку на кожен день?

Автор: Таня
12.08.2020 22:11

 
Ще недавно поясна сумка вважалася основним аксесуаром туристів і ринкових продавців, а її головною перевагою були практичність і місткість.
 
За останні п'ять років образ цього предмета кардинально змінився. Сьогодні він претендує на місце одного з наймодніших відкриттів минулого десятиліття. Ця зручна сумочка зберегла свої відмінні практичні якості й при цьому обзавелася досить привабливим дизайном, різноманітністю якого немає меж.
 
Завдяки підвищеній увазі дизайнерів поясна сумка і тепер перебуває на піку популярності, будучи частиною найяскравіших повсякденних і навіть вечірніх образів, перестаючи бути суто функціональним винаходом. Підтвердженням тому служать модні виходи численних зірок, вже оцінили свіжі колекції модних будинків.
 

Особливості сумок на кожен день

 
Вибираючи собі ось тут поясну сумку для повсякденних образів, увагу слід приділяти відразу декільком важливим критеріям.
 

Місткість

 
Сумка є не тільки модним аксесуаром, але і практичним елементом гардеробу, який служить для зберігання необхідних у повсякденному житті предметів: ключів, грошей, водійських прав, пудрениці, телефону і т. д.
 
Визначаючи розмір підходящої поясної сумки, слід враховувати не тільки її корисний об'єм, але і гармонійність поєднання аксесуара з фігурою. Саме цей предмет гардероба має відчутний вплив на візуальне сприйняття такої важливої ​​частини жіночого тіла, як талія.
 
Дівчатам мініатюрної статури не слід носити занадто великі за розміром поясні сумки, тоді як власницям пишних форм варто уникати занадто маленьких сумочок.
 
 

Колір

 
Другий за важливістю критерій - колір поясної сумки. Оскільки цей аксесуар жебрати не під конкретний образ, а для повсякденного використання, то кольорове оформлення сумочки має бути універсальним, залишає можливість комбінування з самими різними предметами гардеробу. Практичний чорний, елегантний бежевий, стильний бордовий і насичений коричневий можуть відмінно впоратися з цим завданням. А ось з білим кольором слід бути обережніше, оскільки поєднувати його досить складно.
 
Має значення пору року, для якого ви підбираєте поясну сумку: навесні й в літній період краще віддавати перевагу світлим, пастельним відтінкам, тоді як взимку колір аксесуара може бути більш глибоким і насиченим. У деяких випадках контрастний, нарочито яскравий колір поясної сумки допоможе зробити акцент і підкреслити бунтарський дух своєї власниці. Оригінальним рішенням буде неоновий або кислотний відтінок сумочки.
 

Матеріали

 
При виборі матеріалу поясної сумки слід враховувати не тільки його зовнішній вигляд, а й практичні якості.
 
Від щільності тканини залежить те, як довго ваша сумочка збереже форму. Кращими властивостями в цьому відношенні мають шкіряні вироби й аксесуари з екокожі. Вони не вбирають вологу, а, значить, менше брудняться і довше виглядають презентабельно. Текстильні моделі частіше виконуються в спортивному стилі, оскільки поєднувати їх з повсякденними образами складніше. Вони гірше тримають форму і недоречні в ансамблі з одягом класичного стилю.
 
Цінителям оригінальних рішень до смаку припадуть вироби з прозорого вінілу, які дозволяють розкрити свою індивідуальність.
 

Дизайн

 
Незважаючи на велику різноманітність дизайнерських рішень, виробники поясних сумок недалеко пішли від класичного прямокутного варіанту. Багато в чому це пов'язано з тим, що він довів свою життєздатність і практичність в тисячах моделей на всі часи.
 
Ви можете вибрати варіант з більш вираженою геометричною або згладженими краями. В останні роки стають популярними моделі напівкруглої форми, також сумочка може бути плоскою або об'ємною по дизайну.
 
Значна частина уваги дизайнерів спрямована на декоративне оформлення, розташування і форму застібок, кнопок, ремінців. У хід йдуть самі нестандартні рішення, оригінально виконані фірмові логотипи, стрази, металеві заклепки й т. д.
 

Як носити поясну сумку?

 
Мало обзавестися відповідною поясною сумкою - важливо знайти власний стиль в її носінні. Тільки за умови досягнення внутрішнього комфорту можливе створення гармонійного образу з цим аксесуаром.
 
Сучасні тенденції припускають можливість вибору, як носити поясну сумку. Крім класичного варіанту «на поясі», в тому числі замість ременя на джинсах або брюках, ви можете розташувати її під грудьми або за спиною.
 
Вибираючи місце розміщення поясної сумки, враховуйте ступінь її наповненості й регулюйте ремінець, визначаючи найбільш комфортне положення аксесуара на тілі.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99