Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Програмa "Соната" для здачі бухгалтерської звітності: її можливості

Автор: Таня
12.08.2020 13:59

 
 
Будь-яке підприємство, незалежно від того, приватне воно або державне, за законом має вести бухгалтерський облік і своєчасно здавати звітність до контролюючих органів.
 
Це потрібно не тільки для зовнішнього, але і внутрішнього контролю, щоб оцінити результати господарської діяльності, переконатися в тому, що компанія приносить прибуток.
 
В іншому випадку вживаються заходи, які повинні поліпшити підсумкові фінансові показники. А для того, щоб прискорити та спростити здачу звітностей, заощадити на цьому час, можна використовувати спеціальні програми, щоб все зробити в режимі онлайн. Ідеально для цих цілей підходить програма Соната. Якщо вас цікавить програма Соната, то радимо перейти на сайт https://sonatazvit.com.ua/uk/ вже зараз.
 

Про програму Соната

 
Ця програма спеціально розроблена для створення і відправлення звітностей підприємства в контролюючі органи. Є досить широкий набір інструментів. Вона містить необхідний набір стандартних уніфікованих бланків звітності та декларацій.
 
Програма проста в управлінні. Інтерфейс зрозумілий і навіть новачок, ніколи з нею працював, швидко розбереться у всьому. Вимоги до ПК на якому встановлюється програма, також невисокі.
 
Це в тому числі може бути ОС Windows XP з зовсім невеликим об'ємом пам'яті. Вона прекрасно буде працювати навіть в таких умовах, що не зависаючи. Є дві версії програми: платна з ліцензією і безкоштовна без ліцензії.
 
В принципі, в багатьох випадках вистачає тих інструментів, які є в версії без ліцензії, якщо мова йде про невеликі підприємства. Якщо ж потрібен ширший функціонал, слід придбати версію з ліцензією, щоб мати під рукою все необхідне.
 

Можливості програми Соната для здачі бухгалтерської звітності

 
Програма, якщо говорити про основну версію з повним набором функцій, дозволяє створювати:
 
  • картки підприємства;
  • договору приєднання;
  • податкові накладні;
  • звіти;
  • первинні документи;
  • аналітичні звіти.
 
Всі документи можна видруковувати. Програма автоматично оновлюється. Можна внести та зберегти дані організації, щоб вони були в налаштуваннях за замовчуванням.
 
Можливий імпорт і експорт документів, даних з інших програм, в тому числі й електронних таблиць. Соната істотно спрощує життя бухгалтера або самого підприємця, якщо він самостійно здійснює облік. Не потрібно витрачатися на дорогі програми, велика частина функцій яких використовуватися не буде.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99