Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Навіщо потрібні локальні очисні споруди?

Автор: Таня
06.08.2020 22:23

 
Для відведення і подальшого очищення стічних вод від окремо розташованих будівель або комплексу будівель прийнято використовувати локальні очисні споруди. Вони являють собою складний технологічний комплекс пристроїв, які спочатку збирають дощові, виробничі та господарсько-побутові стоки, а потім очищають їх до нормативних показників.
 

Сфера застосування

 
Очисні установки локального типу зазвичай встановлюються в споруди, у яких немає можливості для підключення до централізованої каналізаційної системи. Необхідність в монтажі такого обладнання також може бути обумовлена ​​економічними причинами. Найчастіше локальні очисні споруди для відводу господарсько-побутових стоків використовуються для обслуговування:
 
  • приватних будинків;
  • готелів;
  • навчальних закладів;
  • медичних установ;
  • санаторіїв;
  • аеропортів;
  • адміністративних будівель;
  • господарських будівель;
  • ТРЦ;
  • автозаправок;
  • СТО і т.д.
 
Використання локальних споруд для очищення стоків також можливе в невеликих населених пунктах. До речі, замовити очисні споруди радимо на сайті https://www.goodzon.kh.ua/, не гаючи часу.

Переваги

 
Активне застосування локальних очисних споруд обумовлено величезною кількістю переваг, які надають дані конструкції. По-перше, такі споруди відрізняються простотою експлуатації та обслуговування. По-друге, вони стійкі до негативного впливу навколишнього середовища. Завдяки цьому, термін експлуатації очисних споруд може досягати 50-60 років. По-третє, дані конструкції забезпечують хорошу ступінь очищення стічних вод.
 
Варто відзначити й інші переваги використання очисних споруд локального типу:
 
  • Компактність. Установка таких пристроїв дозволить зберегти вільний простір для інших корисних будівель і зелених насаджень.
  • Автоматизацію процесів. Робота цього обладнання не потребує активної участі людей.
  • Відсутність неприємного запаху. В сучасних очисних установках використовуються спеціальні технології, які виключають процеси гниття.

Залишається додати, що локальні очисні споруди можуть бути дооснащена додатковими засобами для очищення дощових, господарсько-побутових і промислових стічних вод. Мова про такому обладнанні, як пескоуловители (пескоотделітелі), маслобензоотделітелі, сорбційні фільтри для каналізації, ультрафіолетові знезаражувачі і акумулюючі ємності для забезпечення можливості використання менш продуктивних очисних споруд.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99