Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати сейф для дому?

Автор: Таня
05.08.2020 15:11

 
Вибір сейфа для дому має масу моментів, які слід врахувати в обов'язковому порядку. Це габарити, клас захисту та інші нюанси, від яких буде залежати рівень захисту вмісту сейфа.
 

ВИБІР СЕЙФА ДЛЯ ДОМУ

 
Якщо потрібно купить сейф для квартири, то важливо визначити всі вимоги, які він буде виконувати в процесі захисту вмісту.
 
Маючи сигналізацію в квартирі, можна сміливо встановлювати таку ж систему на сейф. Навіть в тому випадку, якщо зловмисникові вдасться проникнути в квартиру, найменші його спроби розкрити сейф або забрати його з собою закінчаться приїздом оперативної групи, затриманням злодія. При виборі сейфа важливо звернути увагу на його габарити. Часом споживач займається повторним придбанням сейфів, що пов'язано з неможливістю зберігати в одному сейфі всі необхідні речі. Слід заздалегідь визначитися з кількістю, типом предметів, які необхідно зберігати в сейфі. Це документи на рухоме, нерухоме майно, бізнес, інші папери. Додатково слід приділити увагу коштовностей у вигляді прикрас, монет, які з часом багато примножують.
 

Стійкість до вогню чи злому?

 
Сейфи, конструкція яких витримує вплив вогню, зазвичай легко розкрити. При цьому спостерігається низький рівень стійкості до вогню сейфів, що мають високий клас захисту від злому. Якщо в квартирі з яких - небудь причин слід очікувати злодіїв, то рекомендується віддати перевагу сейфу з взломостойкой конструкцією. В інших випадках набувають стійкі до вогню сейфи, які до моменту прибуття пожежних або самостійного гасіння вогню власником квартири будуть зберігати вміст при піковій температурі (60 - 120 ° C).
 

Непомітність

 
Там, де необхідно знати, як вибрати сейф для дому, рекомендується врахувати його дизайн. Справа в тому, що деякі сейфи можна маскувати під меблі, вбудовувати в стіни, закриваючи їх при цьому картинами. Добре замаскований сейф буде важко знайти, що істотно завадить планам зловмисників при нестачі часу. При цьому сейф не повинен викликати труднощів з експлуатацією. Не кожному сподобається довга метушня з сейфом в тому випадку, коли буде необхідно терміново (пожежа, поспіх по роботі і т.д.) покинути квартиру з його вмістом.
 

Оптимальний варіант

 
Нерідко споживач вважає, що найдорожчий сейф не знадобиться йому для захисту певних предметів. Багато хто звик економити на сейфах, в результаті чого частішають випадки успішних крадіжок. Випадки бувають різні, і тому рекомендується не поспішати з придбанням найдешевшого сейфа. Купивши сучасний сейф, який має високий клас захисту від впливу вогню або злому, можна буде розраховувати на ефективне, а головне - надійне збереження його вмісту при самих різних ситуаціях. В іншому випадку сейф буде виконувати функцію вдосконаленого шафи, для розкриття якого потрібно застосувати примітивні інструменти. Правильно обраний сейф - запорука успішного зберігання документів, цінностей та інших предметів, їх захисту як від крадіжки, так і від вологи, вогню, інших факторів.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99