Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Плюси і мінуси онлайн-навчання

Автор: Таня
01.08.2020 22:00

Онлайн-навчання зараз - найзручніший, а для когось навіть єдиний спосіб отримувати нові знання і продовжувати розвиватися. Діти і дорослі активно користуються дистанційними ресурсами, вивчаючи різні теми. Багато людей відносяться до такого формату насторожено.
 
Щоб краще зрозуміти, чого чекати від онлайн-навчання, ми розглянемо його основні плюси і мінуси, щоб всім батькам було легше зрозуміти, чи варто займатися з педагогами онлайн і як це відіб'ється на успішності і рівні розвитку дитини.
 
Плюси онлайн-навчання:
 
  1. Нікуди не потрібно ходити або їздити. Зараз онлайн-навчання для дітей - це єдиний вихід з положення, але сам принцип підходить для будь-якого періоду. Тому що економія часу і сил потрібні завжди. Немає необхідності вибирати школу за географічною ознакою, можна звернутися до будь-якого вчителя з будь-якого міста. Це дасть оптимальне співвідношення витрачених коштів і зусиль з результатом.
  2. Окремим пунктом варто винести економію грошей на освіту дитини. Хороші дистанційні курси з математики разом з відсутністю потреби витрачати гроші на проїзд, одяг та численні атрибути занять є набагато дешевшими, ніж очні.
  3. Час можна коригувати дуже гнучко: вибирати максимально зручні дні та години для занять, а також їх тривалість. Ви навіть можете зіставляти часові пояси з педагогами з інших регіонів, щоб збігатися з найпопулярнішим годинах, коли займатися дитині найзручніше (ранок, перша половина дня).
  4. Можна самостійно вибрати, які предмети вивчати, з якою періодичністю - налаштувати насиченість навчання індивідуально під кожну дитину. Багато батьків мріють відфільтрувати програму занять свою дитину і в даному випадку це цілком можливо.
  5. Можна повністю контролювати процес і не допускати прогулів і сильного неуваги з боку учня. Це робить онлайн-уроки набагато більш продуктивними, матеріал освоюється швидше і якісніше.
  6. До пройденого матеріалу зручніше повертатися, можна повторювати вивчене і виконувати завдання на закріплення стільки раз, скільки вам потрібно.
  7. Дитина може вчитися самостійно, але і покликати вас на допомогу або щоб розділити радість від зрозумілої задачі - теж може в будь-який момент. Дізнаватися щось разом і ділити процес один з одним - відмінне підмога для відносин батьків з дитиною. Ви не тільки тримайте ситуацію під контролем, але і збільшуєте час якісного спілкування з дитиною.
 
Мінуси онлайн-навчання:
 
  1. Для деяких батьків і дітей сам факт того, що заняття проходять з використанням комп'ютера - вже мінус. Тут допоможе тільки поступове звикання до нового формату і розуміння, що часи змінюються і процеси модернізуються.
  2. Батькові потрібно на перших порах бути присутнім поруч з дитиною, щоб налаштувати процес навчання. Батько не може відразу залишити дитину з учителем наодинці. Потрібно зрозуміти, чи справляється школяр, на скільки вистачає його продуктивності, чи підходить йому такий формат. Як правило, після 2-3 занять все вже ясно і дитина може продовжувати онлайн-навчання самостійно.
  3. Особистість вчителя може розсіюватися, залишивши на першому плані тільки контент і тести. Тут все залежить від педагога: яскравий і знає свій предмет фахівець точно не залишиться на другому плані. Зацікавити дітей можна в будь-якому форматі, якщо є здібності і бажання.
 
Онлайн-навчання дітей - це гідна альтернатива очним занять в період пандемії, а у випадку з додатковою освітою - це може стати повноцінною заміною походам в гуртки та секції (виключаючи спорт і інші види фізичних дій).
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99