Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати рушник в подарунок?

Автор: Таня
01.08.2020 19:47

 
Рушник - незамінна річ в кожному домі. Без нього не обійтися у ванній, лазні, на пляжі і навіть на кухні. Читайте в статті, коли дарують рушник в подарунок і як його правильно вибрати, щоб він зберігав м'якість і ніжність кілька років.
 
Чи підходить рушник для подарунка? Рушник в подарунок дарують і чоловікам, і жінкам. Воно доречно для презенту другу, подрузі; сестрі, мамі, братові. До речі, якщо вас цікавлять полотенца оптом, то радимо відвідати інтернет-магазин «Towels» вже зараз.
 

Який рушник вибрати?

 
Перш ніж вибирати виріб, необхідно визначитися, яке саме рушник збираєтеся дарувати. Існують наступні види рушників:
 
  1. Банні. Підходять для використання після ванни, також стане незамінним в лазні чи сауні. Річ має бути м'якою, з ворсом середньої довжини, добре вбирати вологу. Зазвичай це махрові рушники великих розмірів. Такий варіант рушники стане відмінним презентом для чоловіка на день народження.
  2. Кухонні. Ними витирають руки, посуд і кухонне начиння. Такі вироби мають підвищену міцність і зносостійкість, адже вони контактують з жиром і хімічними речовинами. Для кухні ідеальними будуть вафельні рушники або вироби з мікрофібри.
  3. Для вмивання. Такі вироби контактують з ніжною шкірою обличчя, тому вони повинні бути високої якості, бажано з натуральним складом. Такі рушники м'які, ніжні, викликають приємні тактильні відчуття. Косметологи рекомендують після вмивання витирати обличчя бамбуковими рушниками. Їх зазвичай підносять в подарунок жінці на 8 Березня.
  4. Для рук і ніг. Для рук і ніг використовуються вироби невеликих розмірів. До них пред'являються такі вимоги, як хороша вбираність і естетичний вигляд.
  5. Дитячі. Для гігієнічних процедур дітей, починаючи з народження і до 7-8 років, рекомендується використовувати спеціальні дитячі рушники, які виготовляються з натуральних гіпоалергенних матеріалів. Переважно це яскраві і барвисті Рушничок, часто із зображеннями казкових персонажів.
  6. Хрестильні. Це рушник призначений для хрестин, дарують його хресні батьки на хрещення дитини. Це великі махрові вироби білого кольору, прикрашені вишивкою у вигляді християнських мотивів.
  7. Пляжні. Такий різновид рушників виконує відразу дві функції. На них можна лежати, приймаючи сонячні ванни, і витиратися після купання. При виборі таких виробів особливу увагу звертайте на вбирає здатність і розмір.
  8. Весільні. Подарунок молодятам на весілля. Весільні рушники виготовляють з бавовни, махорки, льону.
 
У подарунок можна вибрати набір рушників. Такі комплекти представляють собою поєднання декількох видів симпатичних виробів.
 

Критерії вибору

 
Визначившись з видом рушники, можна приступати до вибору вироби, з огляду на наступні характеристики:
 
  • Щільність. Від цього критерію залежить здатність рушники вбирати вологу, експлуатаційний термін і швидкість висихання. Вироби щільністю 300 г/м2 швидко зношуються і втрачають свій вигляд. Рушники, щільність яких від 600 г/м2 і вище, занадто товсті і жорсткі, погано поглинають вологу і довго сохнуть. Ідеальним варіантом вважається текстиль з щільністю 400-500 г/м2.
  • Розмір. При виборі розміру рушники в подарунок враховуйте, для яких цілей призначається річ. Якщо презент призначений для молодят, вибирайте набір, що складається з декількох банних рушників і невеликих виробів для рук і обличчя. Для лазні, душа і пляжу підійдуть предмети розміром 70х140 см, 90х140 см, для рук і обличчя - 30х50 см або 40х70 см.
  • Довжина ворсу. Оптимальною вважається довжина ворсу 5 мм. Якщо ворсинки будуть коротшими, полотно буде погано поглинати вологу, якщо довші - буде довго сохнути.
  • М'якість. Ця характеристика залежить від складу тканини. М'якості махру надають синтетичні волокна - віскоза і поліестер. При цьому важливо, щоб кількість була незначною. Поєднання натуральних і синтетичних матеріалів також надає речам форму, зберігає колір після численних прань.

Висновки

 
Якщо рушник вибирається в подарунок, бажано враховувати смак адресата. Знаючи, як оформлений інтер'єр ванної кімнати, можна підібрати виріб в тон цього приміщення. Безпрограшним варіантом стануть білі і світлі предмети.
 
Не варто сумніватися, дарують чи рушник в подарунок, адже це корисна і незамінна річ в кожному будинку. А щоб подарунок викликав радість у адресата, враховуйте наші рекомендації по вибору вироби.
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99