Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати букмекерську контору для ставок?

Автор: Таня
31.07.2020 23:05

 
Зазвичай, перш ніж зайнятися ставками, людина задається всього двома простими, але дуже важливими питаннями: чого вона хоче добитися і яким чином це можна зробити. Другий пункт найчастіше передбачає вибір букмекерської контори.
 
 
 Відповідаючи на перше запитання, хочеться відзначити, що причин дуже багато. Для когось беттінг - приємне хобі, якому можна присвятити пару годин у вихідні, а хтось на ньому заробляє величезні гроші, роблячи не менше великі вкладення. Якщо вас цікавлять ставки на спорт, то радимо перейти на сайт https://create.kiev.ua/ вже зараз.
 
На превеликий щастя людей, часи, коли букмекерство переслідувалося законом, залишилися в далекому минулому. Інтернет дозволив багатьом почати відкрито вести свою діяльність, пов'язану з реальним заробітком і вкладеннями. Це привернуло немаленьке кількість бажаючих випробувати свою удачу в спортивних прогнозах.

За яким принципом обирають букмекерську контору?

 
  • Можливість отримувати більший прибуток. Звичайно, це один з найголовніших пунктів, який закликає людей робити ставки. Однак тих, хто хоче отримувати, практично нічого не роблячи, в досить незабаром буде чекати провал. Ставки - дуже складний праця, яка вимагає підведення статистики, щоденної роботи з розрахунками, щоб ця справа почала приносити прийнятну прибуток;
  • Розвага. Звичайно, перемога приносить величезне захоплення, приємне запаморочення і гордість над самим собою, однак це далеко не першорядна причина.
  • Поєднання приємного з корисним. Зазвичай охочі подивитися який-небудь матч, будучи впевненими в перемозі певної команди, роблять на нього ставки, щоб в подальшому крім задоволення від перегляду отримати ще й «грошову винагороду».
  • Азарт. Напевно, це один з найголовніших пунктів. Людей веде бажання отримати адреналін, що виникає при беттінгу. Однак назвати це повністю азартною грою не можна. Це скоріше гандікаперство, особливо поширене серед професіоналів.
  • Саморозвиток. Беттінг - непоганий спосіб перевірити свою удачу, інтуїцію, а також вміння прораховувати складні математичні моделі на підставі минулих даних.
  • Наука. Це трохи суперечливий пункт, більш відповідний для прогнозистів, які проводять величезну кількість досліджень для того, щоб дізнатися ідеальну стратегію: на кого і скільки потрібно ставити, щоб точно не програти, наприклад.
  • Підтримка клубу. Найчастіше людина ставить на «свою» команду, в перемогу якої вірить навіть при відсутності у неї будь-яких шансів перед противником.

 Як вибрати букмекерську контору?

 
Після того, як початківець гандікапер визначився з метою своєї букмекерської діяльності, перед ним постає черговий, не менш важливе питання: а де ставити? Наявність великої кількості контор в Інтернеті з різними пропозиціями не повинно його бентежити, адже існує кілька пунктів «надійності» проекту:
 
  • Наявність потрібної мови. Він особливо знадобиться на початкових етапах, коли новачок зустрічається з величезною кількістю незрозумілих термінів. Якщо вони будуть на іншій мові, «пиши - пропало»;
  • Наявність ліцензії. Багато шахраї промишляють букмекерською діяльністю, не маючи офіційного дозволу і ховаючись під маски відомих проектів. Не варто ризикувати - вони швидко залишать новачка без грошей;
  • Наявність контактної інформації. У разі непередбаченої ситуації, у проекту завжди повинні бути контакти, куди може звернутися людина;
  • Можливість введення/виведення. Якщо все відбувається не у віртуальній валюті, а справжньою, то довіра до проекту помітно зростає;
  • Зручний функціонал. Наявність красивого оформлення може віднести контору до списку прийнятних;
  • Лінія подій. Наявність подібної частини функціоналу змусить людей на більш довгий час затриматися на проекті;
  • Live-ставки. Незважаючи на застереження багатьох майстрів беттінга, деякі контори промишляють тільки ними, чим викликають схвалення у «гандікаперів-поспішайок»;
  • Високі коефіцієнти. Занадто переборщувати з ними не варто, іноді це явний сигнал шахрайського проекту;
  • Бонусна програма. Необов'язкова частина, але дуже приємна. Щоденні бонуси, тематичні - все це допомагає людині повертатися заради нових ставок;
  • Допомога користувачам. Наявність служби підтримки показує, що самої адміністрації не все одно на користувачів, вона дбайливо ставиться до проекту.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99