Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як використовувати декоративні подушки в інтер'єрі?

Автор: Таня
31.07.2020 15:06

 
Кожен з нас прагне зробити інтер'єр своєї квартири або будинку оригінальним, таким, що запам'ятовується, яскравим і, разом з тим затишним. Кожному з нас періодично набридає навіть сама ексклюзивна обстановка і хочеться її змінити. Але більшість людей вважає, що шляхи до створення такого дизайну буквально завалені різними перешкодами у вигляді дорогого ремонту, покупки нових меблів та іншого.
 
У цій статті ми хочемо запропонувати вам один з простих і недорогих способів освіжити обстановку, внести в неї нові оригінальні нотки, поміняти настрій, зробити інші акценти, надати кімнатам затишний вигляд - придбати за даним посиланням https://provenceshop.com.ua/spalnya/podushki/dekorativnye/ декоративні подушки.
 
Використовувати їх можна і в спальні і в вітальні. Зони їх використання: диван, крісла, ліжка. Красиво і по-домашньому затишно виглядає велика купа подушок. Але навіть одна виразна і зі смаком підібраний річ може залучити набагато більше уваги і стати кращою прикрасою, ніж нудний однотонний комплект наволочок. Вона виступить на перший план і викличе інтерес увійшли в приміщення людей. І, з чим більшим смаком і відчуттям стилю ви зробите вибір, тим цей інтерес буде вище, а ваші дизайнерські здібності помітніше.
 
Звичайно, можна зробити декоративні подушки своїми руками. Але при цьому доведеться витратити час, сили і попередньо придбати деякі знання і навички. Куди простіше вирішити питання, звернувшись в інтернет-магазин декоративних подушок. Обстеживши каталог, подивившись численні фото, ви зможете вибрати оптимальний для вас варіант. Але і для такого вибору потрібно дещо знати.
 

Який колір вибрати для декоративних подушок?

 
Часто виробники крісел і диванів комплектують їх подушками з однотонними наволочками в колір оббивки самих меблів. Дотримуючись їх прикладу, покупці теж набувають наволочки в колір покривал і меблевої оббивки. Цей колірний варіант, звичайно, припустимо. Але він не вирішує всіх проблем, про які ми говоримо тут. Куточок відпочинку з м'яким доповненням стане затишніше, але про тяжінні уваги, про яскравих акцентах і оригінальному зонуванні кімнати в цьому випадку можна забути. Навіщо ж відмовлятися від більш яскравого і виразного інтер'єру, тим більше, що для цього потрібно зовсім небагато зусиль - всього лише купити моделі з яскравими наволочками, відповідних кольорів.
 

А до чого їх колір повинен підходити?

 
Існує кілька варіантів:
 
  • придбайте наволочки такого ж кольору, що і штори;
  • підберіть матеріал тієї ж палітри, але більш яскравих або світлих тонів;
  • використовуйте наволочки контрастних до оббивки і покривалам квітів. Якщо вас ускладнює вибір поєднання кольорів, порадьтеся з дизайнером або з людьми з гарним художнім смаком.
 

За якими критеріями вибирати матеріал?

 
Вибір матеріалу повинен залежати від настрою і стилю приміщення:
 
  • Якщо ви створили в спальні романтичний витончений інтер'єр, то розмістіть в ній моделі з наволочками з пухнастою лами, атласу або шовку ніжних пастельних тонів.
  • Для спокусливою і чуттєвої обстановки використовуйте подушки з наволочками з шовку в поєднанні з бархатистими м'якими тканинами глибоких, насичених кольорів з домішкою пристрасних червоних тонів. Дуже доречні на них будуть всякі пензлика і кульки.
  • Для холодної зимової погоди прекрасним варіантом стануть вовняні, гобеленові, в'язані наволочки. Вони створять атмосферу затишку і особливого тепла.
  • Спекотне літо висуває свої вимоги до матеріалу. Бавовна, льон, прохолодний шовк ніжних літніх відтінків - ідеальний варіант для цієї пори року.
 
До речі, зміна матеріалу і кольору наволочок в залежності від сезону урізноманітнює інтер'єр і благотворно позначається на настрої.
 

Як розмістити подушки?

 
З декоративних подушок можна створювати різні композиції. Якщо ви використовуєте моделі двох-трьох кольорів, різних розмірів і форм, то цілком зможете фантазувати на тему композиції. Тільки знайте міру за кількістю предметів. На диван достатньо двох-чотирьох подушок. У крісло оптимально покласти всього одну.
 
Улюблений варіант розміщення більшості господарів, який незмінно радує око - симетрично укладені пари. У кожній парі моделі відрізняються за кольором, малюнку і розміру. Може відрізнятися і фактура їх матеріалу. Іноді до такої композиції додають п'яту подушку оригінальної форми. Покласти її потрібно з особливою недбалістю. Це підкреслить затишок і тепло домашньої обстановки.
 
Для маленьких канапок і невеликих ліжок підійде поєднання трьох моделей з однієї - особливо оригінальною. Ці варіанти оптимальні для тих, хто не має дизайнерських здібностей і не витончений у створенні складних композицій.
 
Ми сподіваємося, що сьогоднішня розмова допоможе вам урізноманітнити інтер'єр своєї квартири або будинку без особливих зусиль і витрат.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99