Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати адвоката?

Автор: Таня
29.07.2020 21:55

 
У житті часто трапляються ситуації, коли потрібна допомога кваліфікованого адвоката. У багатьох є знайомі фахівці, до яких вони завжди можуть звернутися. Адвокат здійснює професійну правову допомогу: консультує, захищає в суді, представляє інтереси фізичної та юридичної особи.
 

Де шукати адвоката?

 
У 21 столітті більшість пошуків ми здійснюємо в Інтернеті, тому багато фахівців розміщують оголошення про свої послуги на спеціалізованих сайтах. Виходячи з оцінок користувачів, ви можете зрозуміти компетентність того чи іншого адвоката. Також на платформі можна написати людині, дізнатися адресу і порекомендувати його друзям.
 

Як потрібно вибирати адвоката?

 
Радьтеся з друзями, колегами, родичами і дізнавайтеся, чи є у них знайомий перевірений юрист. Ситуації, коли потрібна допомога адвоката, часто складні морально, і розуміння того, що саме з цією людиною вже виграв в суді справу хтось із ваших близьких, і справді вам дуже допоможе. Не думайте, що якщо людина бере багато грошей за свою роботу, то він - хороший фахівець. Часто недосвідчені початківці виставляють високу ціну і залучають людей, які дуже зацікавлені в якісних послугах, але при таких умовах велика кількість грошей ви витратите, а першокласну допомогу не отримаєте. Остерігайтеся адвокатів, які говорять, що вирішують будь-які проблеми. Навіть самий кваліфікований фахівець не може знати все про право, тому що це дуже складна і розгалужена система. Криміналіст може не вирішити проблеми в земельному праві, а процесуаліст може не розбиратися в трудовому праві. Перш за все, при виборі зверніть увагу, як саме адвокат Запорожье збирається вас захищати. Якщо на ваші запитання про майбутній суд він не може дати чітко сформульовані відповіді, то, напевно, у нього немає чіткого плану дій, а це - ознака того, що справа може бути програно. Також важливо розуміти, що якщо ваша справа нескладна, то не варто шукати дорогого фахівця з великим досвідом, тут вас може проконсультувати і початківець адвокат середньої кваліфікації.
 
Ключові навички хорошого адвоката:
 
  • грамотна, логічна і переконлива мова;
  • вміння аналізувати ситуацію і швидко починати діяти;
  • розвинені навички спілкування з різними людьми;
  • знання правових процедур і основних законів;
  • вміння працювати в команді;
  • організованість;
  • якісний тайм-менеджмент.
 
Вибір адвоката - це дуже важливо, так само як і складно, і якщо ви хочете виграти справу, то не підходьте халатно до цього питання.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99