Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати барний органайзер?

Автор: Таня
22.06.2020 18:59

 
Підвищити комфорт відвідувачів і персоналу кафе можна за допомогою спеціальних аксесуарів. Один з корисних предметів - барний органайзер. Його використовують під серветки, зубочистки, сільнички, перечниці, цукорниці.
 

Де замовити барний органайзер?

 
Значний асортимент товарів для закладів сфери HORECA представлений інтернет-магазином Fd-store. Тут можна замовити барні органайзери, що відрізняються формою і місткістю. На поверхню аксесуара може бути нанесений логотип закладу.
 
Крім барних органайзеров в Fd-store вдасться замовити папки меню из дерева, планшети для офіціантів, сети під посуд, стильні таблички на стіл. Компанія забезпечить ваш заклад аксесуарами в необхідній кількості. Доставка можлива по всій Україні, виконується вона оперативно.
 
На барні органайзери передбачена гарантія. Дізнатися про це докладніше можна на сайті або у менеджера при замовленні.
 

Який барний органайзер вибрати?

 
Аксесуари можуть виконуватися з різних матеріалів. Найкраще рішення - барный органайзер дерев'яний. Основні переваги:
 
  • матеріал екологічний;
  • дерево непогано переносить різні негативні впливи;
  • виглядає дерев'яний органайзер солідно;
  • дерев'яні поверхні додають в інтер'єр затишку;
  • така модель буде відмінно поєднуватися зі столом.
 
Дерев'яні органайзери можна використовувати в самих різних стилях інтер'єру. Вони вітаються в класичних дизайнах, лофт, рустік, кантрі, етно, еко так само, як счётница кожаная, а також інші шкіряні аксесуари.
 
Форма може відрізнятися. Популярні прямокутні екземпляри - вони більш місткі. Овальні та круглі виглядають ергономічно, тому підходять для невеликих стільниць. До того ж вони добре вписуються в оформлення, що вимагають плавних ліній.
 
Більшість органайзерів є настільними. Можна знайти моделі, конструкція яких передбачає ручку з невеликим круглим отвором. З її допомогою можна закріпити органайзер на стіні. Такий варіант не займає місце на столі, тому відмінно підходить для невеликих меблів. Однак для цього столи все повинні розташовуватися впритул до стіни.
 
Організатор може бути розділений на кілька відсіків. Найчастіше їх три: під сіль, цукор, зубочистки.
 
Бажано, щоб дерево було вкрите лаком або оброблено спеціальними просоченнями. В цьому випадку органайзер прослужить довше.
 
Деревини може мати різні відтінки. Підбирайте варіант під стільницю і навколишній інтер'єр.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99