Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Навіщо потрібна система контролю співробітників на підприємстві?

Автор: Таня
26.05.2020 15:18

 
Навіщо потрібен контроль за співробітниками на підприємстві? Це досить непросте питання, в якому повинен розбиратися кожен грамотний керівник, або менеджер вищої ланки.
 
Наскільки це необхідно, в якому обсязі і якими засобами здійснювати це завдання вирішувати тільки керівництву.
 
Можливо на малих підприємствах з невеликим штатом, або в організаціях, де головною метою роботи є отриманий результат, контролювати роботу працівників не потрібно. Керівник просто ставить завдання перед персоналом і дає певний час на виконання, а робочий час контролює особисто, головне самому не спізнюватися.
 
А що ж робити великим корпораціям, заводам, і навіть організаціям з чисельністю трохи перевищує сто осіб? Тут контроль за роботою співробітників зажадає великих витрат і додаткових штатних одиниць, а також залучення зовнішніх аудиторських перевірок за чималі гроші.
 
На сьогоднішній день знизити витрати на систему контролю працівників допоможуть спеціальні програми для спостереження за автивністю співробітників в робочий час, які володіють розширеним спектром можливостей. З допомогою таких програм ви зможете здійснювати контроль присутності на робочому місці і активності протягом робочого дня, робити запис зображень монітора, переговорів в месенджерах, з розпізнаванням мови, і навіть виявити по клавіатурному почерку алкогольне сп'яніння. Якщо вас цікавить розумна система контролю активності співробітників в робочий час, то радимо перейти на сайт mirobase.com вже зараз.
 
Але найголовніше таке програмне забезпечення допоможе керівнику оцінити ефективність роботи на місцях, і справжні витрати на виконання робочих завдань. Це дозволить скоротити простої, правильно підібрати штат співробітників і максимально ефективно організувати роботу компанії в цілому. Крім того, комп'ютерна програма стеження за співробітниками допомагає захистити від витоків корпоративної інформації, підозрілих дій і виявити випадки нецільової друку.
 
Потрібно відзначити, що такі програми вимагають мінімальних потужностей і не порушують робочого процесу. Кількість підключених до моніторингу персональних комп'ютерів не обмежена.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99