Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати надійного продавця автозапчастин?

Автор: Таня
15.05.2020 20:28

 
У кожного власника автомобіля відбувається момент, коли потрібно вести автомобіль в ремонт. Саме тоді виникає питання, де краще придбати автозапчастини.
 
Почнемо з того, що запчастини для автомобіля можна придбати в інтернет-магазині, на ринку, з рук, тобто б/у. Також можна придбати їх в офіційному салоні автомобілів. На ринку можна купити автозапчастини за доступною ціною, набагато нижчою, ніж в оригінальному магазині, де здобувався автомобіль. Але врахуйте, що при покупці деталей на ринку вам ніхто не дасть гарантій на куплений товар, на відміну від магазину з автозапчастинами. До речі, радимо вам почитати обзоры, які допоможуть вам вибрати запчатистини до автомобіля.
 
Якщо купувати автозапчастини в магазині або інтернет-магазині, у вас буде гарантія куплених товарів, а також вас проконсультують, допоможуть підібрати найкращу деталь, яка неодмінно підійде до вашої машини, і буде працювати без нарікань. Особливо це важливо для вантажних автомобілів, так як надійність запчастин в далекій дорозі, та з посиленим навантаженням має найбільше значення.
 
Однак, якщо ви недавно придбали машину, то слід звернутися до офіційного сервісу, там вам продадуть якісні деталі, дадуть гарантію покупки, і можливо, навіть скинути ціну на товар.
 
Природно, слід купувати оригінальні деталі для машини, це дозволить продовжити термін обслуговування автомобіля, він довго прослужить вам. Однак, оригінальні автозапчастини стоять дуже дорого, і не кожен має можливість, купувати саме оригінальні деталі для свого авто.
 
Також можна придбати б/у деталі або придбати неоригінальні деталі, на них немає гарантії, і іноді куплені деталі з рук можуть призвести до непоправних наслідків.
 
Однак деталі б/у можна знайти в отличном состоянии, які прослужать покупцеві дуже довго за термінами експлуатації. При розмові з покупцем слід задавати йому навідні запитання про товар, щоб з'ясувати якість автозапчастин. Також слід вибирати перевіреного продавця, почитайте про нього відгуки, запитаєте документи на деталі.
 
Таким чином, слід підходити з обережністю до купівлі автозапчастин, якщо купуєте деталі в магазині, обов'язково оформляйте гарантію, якщо купуєте автозапчастини з рук, перевіряйте надійність продавця за відгуками, щоб не нарватися на неякісний товар.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99