Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Китайські автомобільні запчастини: недоліки та переваги

Автор: Таня
09.05.2020 14:19

 
 
 
Власники автомобілів стикаються з ситуаціями, коли при виборі запчастин з'являються пропозиції придбати недорогу, якісну, але китайську деталь. Ринок автомобільних запчастин переповнений китайськими аналогами і підробками. Тому зробити правильний вибір важко навіть досвідченому фахівцеві.
 
Купуючи компоненти для автомобіля потрібно орієнтуватися на якісні запчастини, які забезпечать максимальну безпеку і функціональність. Як відрізнити підробку і в яких випадках їх установка найбільш небезпечна, розповіли експерти.
 

Причини покупки китайських запчастин

 
Китайські запчастини завоювали популярність своєю доступністю, адже деякі підробки відрізняються в ціні від оригінальних деталей більш ніж в два рази. Зазвичай їх купують власники машин перед продажем свого авто. Такі компоненти набувають, коли немає грошей купити якісну запчастина, який з наданих пропозицій немає оригіналу або перевіреного аналога. Але все ж не всі деталі, які зроблені в Китаї, несуть загрозу і є неякісними.
 
При цьому ніхто не застрахований від придбання китайської підробки. Варто пам'ятати, що такі запчастини несуть пряму загрозу безпеці власникам транспортних засобів, на які були встановлені дані компоненти. Наприклад, якщо купити неякісний ремінь розподільного вала, він може викликати перегрів мотора, що спровокує загоряння автомобіля. Покупцеві пощастить, якщо китайська деталь викличе лише незначну поломку авто, або ж просто швидше зноситься.
 
До речі, замовити запчастини з Китаю радимо за цим посиланням avtoindustriya.com/zakaz вже зараз.
 
 

Як відрізнити підробку від оригіналу?

 
На сьогодні досить часто можна зіткнутися з проблемою, коли споживач купує китайську підробку, не знаючи про це. Якість виконання таких деталей постійно вдосконалюється, тому купити підробку дуже легко. Автобазари і інтернет-магазини переповнені неякісними продуктами.
 
Активну боротьбу з підробленою продукцією ведуть самі виробники. Систематично виявляються і знищуються цілі партії неякісних автомобільних компонентів. Постачальники оригінальних запчастин розробляють і впроваджують цілі системи, які ускладнюють створення китайських підробок, а також полегшують ідентифікацію оригіналу.
 
Відрізнити оригінал від підробки можна за допомогою сайту виробника або ж використовуючи спеціальний додаток. Зазвичай достатньо ввести спеціальний код з упаковки. Постачальники зацікавлені в позитивній репутації своєї компанії, тому вони докладають максимум зусиль, щоб покупець міг самостійно ідентифікувати оригінал.
 
Потрібно звертати увагу на зовнішні характеристики як упаковки, так і самої деталі. Якісні запчастини не містять зовнішніх дефектів, по вазі вони важче підробки, тому що зроблені з хороших матеріалів. У свою чергу, характерною особливістю китайських гумових виробів є різкий запах.
 

Де придбати якісну запчастина?

 
При виборі деталі для автомобіля потрібно орієнтуватися на виробника. Якість продукту не завжди залежить від країни, в якій він був проведений. Більшість автомобільних виробників світового рівня також збирають свої машини з китайських компонентів. Так як виробництво в Китаї дешевше, ніж виробництво тих же запчастин в Європі і Америці.
 
В обов'язковому порядку купувати автозапчастини на перевірених сайтах, де можна прочитати реальні відгуки покупців. Незважаючи на великий достаток всіляких сайтів з продажу автомобільних запчастин, знайти хорошу онлайн-платформу зможе кожен.
 
Перевага онлайн-платформ в тому, що можна зробити замовлення в будь-якому зручному місці, а також замовити доставку на будинок або в офіс. Щоб почати продаж запчастин продавець повинен пройти систему реєстрації, яка в подальшому мінімізує ризик обману покупців. 
 
 
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99