Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Де торгувати криптовалютою: поради щодо вибору біржі

Автор: Таня
04.05.2020 13:55

 
 
Багато людей в усьому світі стежать за ціною біткоіна, навіть не розбираючись в криптовалюті і не торгуючи на біржах. При цьому майже кожному хотілося б заробляти на цих цифрових активах, але для цього потрібно спочатку знайти підходяще місце. Існує велика кількість бірж для трейдерів, але не кожна з них буде зрозуміла новачкові. На якому майданчику починати торгувати початківцям-трейдерам і як правильно її вибрати ми хочемо в деталях сьогодні розповісти.
 

Як вибрати біржу: загальні рекомендації

 
Вже працюють з криптовалюта люди знають, що з їх допомогою при грамотному підході можна непогано заробляти. Потрібно тільки знайти підходящий майданчик для торгівлі - криптовалютну біржу. Від цього буде залежати успіх, способи поповнення рахунку і виведення грошей, складності реєстрації та безпеку ваших активів.
 
Як ми сказали вище, криптовалюта сьогодні існує величезна безліч, тому вибрати серед них відповідну буває досить важко. Можна нарватися на шахрайську платформу, яка обманює своїх користувачів, які не повертаючи їм гроші, а просто зникаючи в нікуди через певний час. Такі майданчики ми навіть не будемо розглядати, а замість цього розповімо про основні критерії, з урахуванням яких потрібно вибирати надійну майданчик. Список найкращих бірж криптовалют ви знайдете, перейшовши за посиланням https://seogrot.com/luchshie-birzhi-kriptovalyut/ вже зараз.
 

Капіталізація і оборот

 
Обов'язково визначте рівень капіталізації і грошовий оборот криптовалютної біржі. Найчастіше ці параметри вимірюються в доларах, але іноді це роблять в біткоіни. Зазвичай це залежить від наявності або відсутності фіатних грошей на майданчику. У будь-якому випадку враховуйте, що великі торговельні майданчики завжди мають грошовий оборот не менше 1 млрд. Доларів. Якщо цей показник набагато менше, торгова майданчик не дуже популярна серед трейдерів і краще пошукати іншу.
 

Набір інструментів

 
Коли будете шукати підходящу для торгівлі біржу на просторах інтернету, перевіряйте набір торгових інструментів, доступних на тому чи іншому майданчику. Особливо затребуваними серед них є:
 
  • свічкові графіки;
  • стоп-лос;
  • історія укладених угод;
  • наявність списку ордерів з продажу та купівлі цифрових монет;
  • склянки котирувань і багато інших інструментів.
 
Без всього цього не можна ефективно торгувати біткоіни або альткоінами.
 

Зручність інтерфейсу

 
Цей параметр особливо важливий, якщо ви вибираєте для торгівлі біржу без підтримки мови, яку ви досконало знаєте. На торговому майданчику вам потрібно продуктивно працювати, а не витрачати час на пошуки необхідних інструментів або пунктів меню.
 
Якщо інтерфейс буде сильно перевантажений, це може викликати на сайті затримки при переході між пунктами меню та інші проблеми, що заважають роботі. Ефективно використовувати торговельний майданчик в таких умовах не вдасться.
 

Рейтинг ресурсу

 
Завжди перевіряйте рейтинг кріптовалютної біржі в мережі. Він формується, виходячи з відгуків і оцінок як великих інвесторів, так і приватних трейдерів, які прагнуть заробити на криптовалюта. Якщо майданчик не виплачує зареєстрованим користувачам їхні гроші, рейтинг у неї однозначно буде низьким, тому торгувати тут безумовно не рекомендується.
 

Способи введення і виведення грошей

 
Кожна криптобіржа пропонує певний набір способів для поповнення рахунку і виведення коштів. При цьому завжди стягуються комісії і діють деякі ліміти на мінімальний і максимальний розмір сум транзакцій.
 
Важливою перевагою є можливість поповнення та зняття коштів в фіатних грошах, але не кожна навіть топова біржа її надає. При цьому на кожній платформі можна працювати з криптовалютними гаманцями, перераховуючи цифрові монети.
 

Список валют

 
Кожна біржа пропонує свій лістинг, в який входять криптовалюта і фіатні валюти. При цьому багато новачків не розуміють, що занадто великий набір фінансових активів не завжди є перевагою. Справа в тому, що занадто великий перелік токенів і фіата може надмірно навантажувати майданчик, в результаті чого вона буде працювати повільніше, ніж хотілося б користувачам.
 

Безпека

 
При виборі криптовалютної біржі необхідно звертати увагу на рівень її безпеки. Платформа повинна бути захищена від злому. Для трейдингу на рахунку у вас повинна бути певна сума активів, а вона повинна бути під надійним захистом від хакерів. Хакерські атаки - звичайне явище для більшості бірж, але одні з них успішно їм протистоять, а інші з цим завданням справляються не завжди.
 

Служба технічної підтримки

 
На кожній криптовалютній біржі повинна бути технічна, але не завжди вона працює досить оперативно і ефективно. На майданчику не виключені різні казуси і неприємності, з якими стикаються користувачі в процесі трейдинга. До завдань Служби підтримки входить швидке реагування та надання своєчасної допомоги клієнтам. Дізнатися про якість роботи техпідтримки можна з відгуків про торговій платформі.
 
Врахуйте, що навіть суворе дотримання всіх перерахованих рекомендацій не може гарантувати, що ви при виборі не помилитеся. 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99