Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості і переваги будинків з клеєного бруса

Автор: Таня
28.04.2020 19:19

 
Сучасні будинки з деревини набирають все більшої популярності. Це обумовлено тим, що багато людей цінують екологічність матеріалів та їх безпеку. На сьогоднішній день лідирують будівлі з клеєного бруса, які відмінно вписуються в життя в оточенні природи. Далі ми детальніше розповімо про основні переваги такого житла.
 

Основні переваги будинків з клеєного бруса

 
Зведення будинків з такого матеріалу має наступні позитивні сторони:
 
  • Надійність. Перше, на що потрібно звернути увагу, так це на надійність будинків з клеєного бруса. Це обумовлено тим, що при виробництві дощок використовують тільки висушений матеріал високої якості. Варто відзначити, що клеєний брус дає мінімальну усадку, що забезпечує тривалий термін експлуатації будинку. Таким чином ви можете бути впевнені в тому, що будинок з клеєного бруса від спеціалізованої компанії прослужить вам більше ста років.
  • Екологічність. Клеєний брус виробляють з використанням тільки екологічних сумішей. Клейові речовини є абсолютно безпечними і не несуть ніякої загрози для мешканців будинку. Будинки з представленого матеріалу пахнуть деревом, очищають повітря і створюють затишок. Як чудово жити за містом, а будівництво будинків в Ярославлі https://skb44.ru/ можна довірити компанії «Студія клеєного Бруса», яка використовує тільки якісні і сертифіковані матеріали. 
  • Стійкість до деформації. Клеєний брус не боїться механічних пошкоджень. Також матеріал є стійким до гниття і комах. Сучасні будинки з бруса з легкістю справляються з різними негативними атмосферними і біологічними факторами.
  • Швидкість зведення. Клеєний брус - це сухий матеріал, який можна порівняти з конструктором. Завдяки тому, що всі дошки мають однаковий розмір, час зведення будинку зводиться до мінімуму. Варто відзначити, що починати роботу над внутрішньою обробкою можна відразу ж після завершення будівництва. Це особливо важливо для клієнтів, які хочуть, як можна швидше заїхати в новий будинок.
 
Будинки з клеєного бруса - це відмінний варіант для тих, хто бажає отримати міцне житло за невисоку вартість. Довіряйте будівництво тільки надійним компаніям, які використовують сертифіковані матеріали.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99