Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому стала популярною оренда позашляховика?

Автор: Таня
25.04.2020 14:11

 
 
У суєті міського життя хочеться розслабитися і відпочити, виїхавши за межі міста на природу. Позашляховики відмінно себе показують на трасі за містом, так як здатні подолати будь-які перешкоди. Прокат джипів сьогодні пропонують багато компаній, де ви зможете знайти різні моделі і марки автомобілів. Всі транспортні засоби застраховані від угону і ДТП, регулярно проходять техогляд і профілактику.
 
Щоб взяти в оренду позашляховик, достатньо залишити заявку за даним посиланням https://rentme.com.ua/kiev/avtopark/filter/class-suv або зателефонувати менеджерам за номером телефону. Вам буде потрібно мінімум документів: паспорт, ІПН і водійське посвідчення. Кожен автомобіль, орендований у спеціалізованій компанії, повністю заправлений паливом або заряджений (в залежності від типу двигуна). При поверненні машини, ви зобов'язуєтеся надати автомобіль в такому ж стані, в якому він був перед взяттям в оренду.
 

Переваги позашляховиків

 
Місткість, універсальність, висока швидкість, легкість подолання нерівностей - це все відноситься до переваг джипів. Справжні любителі екстриму обов'язково звернуть увагу на цей вид автотранспорту. Відчути свободу і комфорт найлегше з потужними кроссоверами. Крім того, серед позитивних моментів оренди позашляховиків виділяють:
 
  • Високий показник безпеки. Орендувати позашляховик можна як для тривалих подорожей за місто, так і регулярних поїздок по місту. Машини, представлені в нашому автопарку, неодноразово протестовані і мають високий рівень надійності. Особливість конструкції дозволяє з максимальним комфортом насолоджуватися їздою на будь-якій ділянці дороги.
  • Місткість. Розміри цього засобу пересування вражають, що сприяє вільному розміщенню 4-х і більше осіб, плюс ще залишиться достатньо місця для багажу.
  • Потужність. Мотори авто створені так, щоб забезпечити легкість пересування по будь-якій поверхні, наприклад, по піску чи гравію. Позашляховик вибирають ті, хто прагне отримати максимум драйву і екстриму від поїздки.
  • Комфорт. Машина має все необхідне в салоні. Також додатково наша компанія може доукомплектувати авто GPS-навігатором, дитячим автокріслом, WI-FI роутером.
 
Взяти позашляховик в оренду не складе труднощів, особливо для тих, хто скористається нашим онлайн-сервісом. А зателефонувавши менеджерам компанії, ви зможете дізнатися додаткову інформацію по оплаті, заставі і передоплатою, доставці, видачу/повернення автомобіля з прокату та інших нюансах.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99