Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Водостійкий ламінат: переваги та особливості

Автор: Таня
23.04.2020 14:25

 
Водостійкий ламінат - сучасне покриття, яке укладається так само просто, як звичайний ламінат на HDF плиті, але завдяки складу матеріалу не боїться води, має більш високу зносостійкість, не дряпається, набагато довше служить.
 
Водостійкий ламінат - це підлога, про яку мріяли багато людей. Тільки уявіть собі підлогове покриття, яке на вигляд нагадує натуральне дерево або має інший витончений дизайн. Але при цьому воно не боїться вологості в приміщенні, пролитої води і навіть затоплень.
 

Відмінності водостійкого ламінату від звичайного

 
Водостійкий ламінат не може бути виготовлений на основі плити HDF. Так, у звичайного ламінату є вологостійкі моделі, однак вони можуть витримати тільки нетривалий контакт з рідиною. У разі великого затоплення волога потрапляє в плиту, вона розбухає, відбувається псування намоклих плашок.
 
 
Сучасний водостойкий ламинат виготовлений з безпечних полімерів (вініловий ламінат), суміші кварцу і полімерів (кварц-вінілові і SPC підлоги). Ці підлоги ще називають замкової плиткою ПВХ. Загальна зі звичайним ламінатом - замкова система.
 
Крім 100% водостійкості ці підлоги випереджають ламіновані покриття за наступними показниками:
 
  • Зносостійкість - завдяки захисному шару водостійкий ламінат служить довгі роки, не втрачаючи свого зовнішнього вигляду.
  • Міцність, стійкість до механічних впливів, утворення подряпин і відколів.
  • Чи не гучні при падінні важких предметів, що не "цокають" під тапочками і лапами вихованців.
  • Не такі холодні, як ламінат.
  • Різноманітність дизайнів і варіантів укладання робить це підлогове покриття ідеальним рішенням для будь-яких інтер'єрів. Реалістичні декори під дерево, камінь, керамічну плитку.
  • Пожежна безпека.
 

Види водостійкого ламінату

 
 
Водостійкий ламінат представлений на ринку корейськими, китайськими та європейськими виробниками. За складом можна виділити вініловий, кварц-вініловий і SPC ламінат.
 
Вінілові підлоги на замках виготовляються з ПВХ. Покриття гнучке, при підвищенні температури схильне мікрорасшіренію. Обов'язково при укладанні залишати температурні зазори по периметру приміщення і розриви при входах в кімнати, великої площі або довжині приміщення, щоб забезпечити місце для руху підлог при зміні температури. Підстава під вініловий ламінат має бути ідеально вирівняні.
 
Кварц-вініловий ламінат являє собою плитку з нарізаною замковою системою, що складається з декількох міцно склеєних шарів. Базовий шар містить 30-80% кварцового піску, що залишилася частку займають полівінілхлорид і різні добавки.
 
Кварц в складі надає покриттю велику стабільність геометричних розмірів в порівнянні з вініловим ламінатом, кварц-вінілові покриття також міцніші, зносостійкі, надійні.
 
Ламінат SPC відрізняє максимальна стабільність геометрії - при нагріванні до 80 градусів - зміна розмірів менше 0,07%. Вони найкраще підходять для установки на "теплі підлоги". А укладати їх можна без порогів і температурних розривів.
 
Вміст карбонату кальцію в кам'яно-полімерної плитці збільшено до 67-78%, щільність матеріалу 2000 кг/м3, що в два рази перевищує щільність інших LVT. Дуже добре підходять для застосування як в домашніх, так і в комерційних приміщеннях, навіть з високою прохідністю.
 
Водостійкий ламінат перевершує ламінат HDF за всіма показниками. При цьому покупцеві пропонується найширший вибір дизайнів в широкому ціновому діапазоні.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99