Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Великогабаритні вантажоперевезення: особливості та переваги

Автор: Таня
08.04.2020 16:21

 
Доставка великогабаритних вантажів - це складний логістичний процес, під час якого має бути враховано величезну кількість різних чинників. Пов'язано це з особливостями вантажу.
 
 
Основні особливості великогабаритного вантажу:
 
  • техніка повинна бути підібрана з урахуванням параметрів вантажу та його ваги;
  • маршрут для перевезення розробляється більш ретельно, щоб уникнути на шляху проходження нераціональних вантажно-розвантажувальних робіт;
  • потрібні необхідні супровідні документи дозволяють доставку вантажу;
  • існують вимоги, прописані в правилах перевезення негабаритних і великовагових вантажів.
 
До таких вантажів належать: промислова та будівельна техніка, енергетичне обладнання, модульні будівлі, металеві павільйони, гаражі і т. д. Умовно, автомобільні перевезення великогабаритних вантажів від autotralservice.com.ua/perevozka-negabaritnyh-krupnogabaritnyh-gruzov поділяються на дві групи:
 
  • Внутрішні - здійснюються всередині країни на підставі супровідних документів (обов'язково повинні бути вказані координати відправки і доставки, час і номер замовлення, повний опис вантажу, його комплектація, оціночна вартість, вага вантажу).
  • Міжнародні - передбачають оформлення митних декларацій.
 
Великогабаритні вантажі викликають великі навантаження на транспорт, через що їх транспортування можлива за допомогою особливого виду транспорту - низькорамні платформи (трали). Низькорамний трал - автомобіль з вантажною платформою. Особливість такого автотранспорту - відсутність обмежувальних бортів і неймовірна вантажопідйомність. Дані переваги дозволяють помістити в машину вантажі, що перевищують розміри самої платформи. Якщо великогабаритні вантажі відносять до категорії великовагові, і при цьому не мають величезних параметрів, їх транспортування можлива будь-яким іншим транспортом, за умови, що тягачу властиві:
 
  • посилені зчіпні можливості;
  • велика кількість осей;
  • посилена рама.
 
Ще одна особливість, яку потрібно продумати заздалегідь - спосіб навантаження великогабаритного вантажу на трали. Для цього необхідно залучати до навантажувальних робіт спецтехніку (підйомні крани).
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99