Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Тефлоновий посуд: все, що потрібно про нього знати

Автор: Таня
06.04.2020 20:29

 
Тефлонові сковорідки покриті спеціальним фторполімерним покриттям. Тефлонова сковорода дозволяє смажити продукти без жиру або з використанням невеликої кількості, не побоюючись прилипання або підгоряння їжі.
 
Тефлонові сковорідки також відрізняються високою міцністю і функціональністю, а також легко миються.
 
Серед переваг також легка вага, швидкість нагріву і можливість використання на різних типах плит.
 
При виборі тефлоновим сковороди слід звернути увагу на товщину і кількість тефлоновим шарів. Оптимальним рішенням є модель з трьома покриттями загальною товщиною 40 мкм, які будуть менш схильні до подряпин.
 
Звичайно, вам слід остерігатися неякісних каструль, покриття яких є лише імітацією тефлону і може почати відшаровуватися від поверхні вже після декількох використань.
 

Як мити тефлонову сковороду?

 
Доглянуті тефлонові сковорідки можуть служити, по крайній мірі, кілька років.
 
Однак вам цікаво, як продовжити термін служби вашого обладнання? Ви не знаєте, як почистити тефлоновий сковороду? Хочете знати, чи можна мити тефлоновий посуд в посудомийній машині?
 
Сковороду з тефлоновим покриттям не слід мити відразу після використання. Після вилучення з духовки або зняття з плити сковорода повинна охолонути, інакше її поверхня може деформуватися.
 
Для чищення каструлі використовуйте тільки м'які губки, теплу воду і м'які засоби для чищення. Уникайте жорстких мочалок, чистячих, сильних миючих засобів. Важливо відзначити, що тефлонові сковорідки не рекомендується мити в посудомийній машині, так як це може пошкодити покриття.
 

Як розігріти тефлонову сковороду?

 
Перед першим використанням краще ретельно вимити посуд в гарячій воді з додаванням рідини для миття посуду. Потім його слід висушити і покрити невеликою кількістю рослинного масла.
 

Як використовувати тефлонову сковороду?

 
Хоча тефлонові сковорідки підходять для смаження їжі без жиру, це може продовжити їхнє життя. Якщо ви хочете, щоб ваше обладнання прослужило вам кілька років, варто використовувати хоча б кілька крапель олії, які змащують його поверхню.
 
Для приготування їжі на тефлоновій сковороді найкраще використовувати дерев'яні або силіконові лопатки, які не дряпають їх покриття. Тефлонова сковорода не повинна перегріватися - температура, якій піддається обладнання, не повинна перевищувати 260 ° C.
 

Чи шкідлива тефлонова сковорода?

 
Кілька років тому з'явилися повідомлення, що тефлонові сковорідки шкідливі для здоров'я.
 
Однак фахівці запевняють, що тефлон не є небезпечним і не реагує на їжу. Потенційно токсичними можуть бути тільки з'єднання, вироблені матеріалами, з яких виготовлений посудину, найчастіше сталь або алюміній.
 
Ось чому так важливо не перегрівати або порушувати тефлон - тоді немає причин для занепокоєння.
 

Тефлонова сковорода: коли її варто замінювати?

 
Варто замінити тефлонову сковороду, якщо її покриття пошкоджено, або можна замовити ремонт тефлонового покриття на сайті https://novaflon.com/ за доступною ціною.
 
За загальним визнанням, шкідливість тефлону не була підтверджена науковими дослідженнями, але краще мінімізувати ризик реакції зі сталлю або алюмінієм, який використовувався при виготовленні каструль.
 
Тефлонові сковорідки були дуже популярні протягом багатьох років.
 
Хоча їм все частіше доводиться конкурувати зі своїми керамічними аналогами, у них все ще є широке коло прихильників.
 
Не дивно - вони довговічні і надзвичайно практичні, а знаючи, як ними користуватися і доглядати за ними, ви зможете довго їх використовувати.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99