Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати надійний банк?

Автор: Таня
06.04.2020 18:57

 
 
При оформленні кредиту необхідно знайти найкращий банк. Вирішення цього завдання - гарантія того, що кредит буде отримано швидко і в необхідній сумі. Кредитуванням населення займається більшість фінансових інститутів країни. Тому пересічному громадянину не завжди вдається вибрати надійний банк. Проливаючи світло на це питання, сьогодні ми пропонуємо покрокову інструкцію до пошуку гідної установи.
 

Вибираємо найкращий банк

 
Пошук гідного фінансового інституту можна здійснити в кілька етапів:
 
  • Формування списку установ. У нього необхідно включити всі банки, що пропонують позики в необхідній сумі, виходячи з потреб позичальника.
  • Первинна оцінка. Аналіз декількох рейтинг-листів від різних фінансових видань дозволяє визначити, які організації входять в 10 кращих у своїй сфері.
  • Чистка списку. З початкового переліку необхідно видалити інститути, які не фігурують в різних рейтингах. Це дозволяє зосередитися тільки на гідних банках.
  • Вторинна оцінка. Про решту установах рекомендується зібрати загальнодоступну інформацію з різних джерел. Чим більше думок клієнтів буде взято до уваги, тим краще.
  • Формування фокус-групи. Після повторної чистки списку вдається скласти перелік з найбільш надійних і сумлінних кредиторів.
 
В результаті такого відбору можна сформувати перелік з 2-3 банків, які максимально відповідають вимогам позичальника. Залишається тільки подати запити на оформлення позики в кожне з них, щоб прийняти остаточне рішення. Якщо ви досі перебуваєте в пошуках надійного банку, то радимо перейти на сайт iprivatbank.com вже зараз.
 

На що звернути увагу при виборі банку?

 
Важливі параметри:
 
  • Надійність. Чим стабільніша організація і більше обсяг капіталу в її розпорядженні, тим вона стійкіше. Тому навіть в періоди економічних криз позичальникові не загрожує зміна умов кредитування.
  • Вибір програм. Чим ширше асортимент позик, тим краще. Оперуючи великим вибором кредитних продуктів, клієнт легко підбирає для себе найбільш підходящий з них.
  • Процентна ставка. В даному питанні слід орієнтуватися на найнижчі показники. Невисока реальна ставка відсотка по позиці забезпечує мінімальну переплату при погашенні заборгованості.
  • Термін кредитування. Чим більше позика, тим солідніше щомісячні витрати на її погашення. Тривалий період кредитування дозволяє полегшити фінансове навантаження на позичальника.
  • Умови повернення коштів. Клієнту слід подбати про те, щоб вносити гроші можна було різними способами і без накладення штрафів, якщо кредит буде погашений достроково.
 
Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам обрати надійний банк.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99