Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Правила вибору ательє з пошиття одягу

Автор: Таня
05.04.2020 12:28

 
Сьогодні люди все частіше намагаються підкреслювати власну індивідуальність, виділятися із загальної юрби. Ідеальний варіант для цього - пошиття одягу на замовлення. Тут кожен може самостійно вибрати стиль, фасон, колір і обробку майбутнього виробу. Ще один бонус - всі речі відмінно сядуть по фігурі, оскільки вони створювалися за конкретними мірками. І якщо переваги індивідуального пошиву очевидні, то вибір ательє для такої відповідальної роботи залишається відкритим питанням.
 

Критерії вибору: початкові і другорядні

 
Часто люди в пошуках ательє вирішальним фактором позначають ціну на надані послуги. Але, на жаль, реалії такі, що не завжди висока вартість прямо пропорційна якісній роботі. Давайте ознайомимося з основними критеріями вибору ательє з пошиття одягу:
 
  • Зовнішній вигляд будь-якої речі залежить від тканини, з якої її створили. У хорошій майстерні клієнту ніколи не запропонують пошити виріб з синтетичних матеріалів. Штучні волокна через дві прання втратять свою початкову привабливість, вони не дозволяють тілу дихати і обростають катишками. 
  • Другий важливий фактор - майстерність швачки. У престижних закладах до вибору персоналу підходять дуже ретельно. На таку відповідальну посаду не беруть людей без досвіду роботи і гарною кваліфікації. Майстер своєї справи відточує вміння на кожній новій речі.
  • Бездоганна репутація - це третя ознака хорошого ательє. Позитивні відгуки клієнтів, рекомендації знайомих, нагороди, якісні та оригінальні вироби - це ті самі фактори, на яких базується загальна думка про https://masterskaya24.com.ua/ ремонт одягу та ательє його клієнтів.
  • Терміни виконання - ні одна оригінальна і якісна речі не шиється за 2-3 дня. Зняття мірок, викрійки, примірки і підгін вироби - на всі ці процеси потрібно час. Тому якщо майстер обіцяється вам створити костюм за пару днів - у нього, або більше немає замовлень, або він працює не дуже сумлінно.
  • Останній штрих - сервіс. В хорошому ательє вам не доведеться довго чекати своєї черги в задушливому і тісному приміщенні. Зате чашка ароматної кави і ввічливе спілкування гарантовані!
 
Пошиття одягу на замовлення - це важлива і потрібна послуга для людей зі стрункою фігурою і тих, кому з формами менше пощастило. Але виправити ситуацію і вигідно підкреслити свої достоїнства допоможе якісна ексклюзивний одяг, пошитий в престижному ательє.
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99