Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати найвигідніший курс валют?

Автор: Таня
03.04.2020 15:58

 
Завдяки популяризації туристичного руху у Львові з'явилося багато нових точок обміну валют. Багатий вибір серед обмінних пунктів пробуджує жителів міста замислитися, яким же з них слід віддати перевагу.
 
Обмінники валют Львів пропонують найвигідніший курс валют! Тому, якщо ви зацікавлені у вигідному і безпечному обміні валют, то вам варто скористатися її пропозицією!
 
Завдяки все більш вигідних пропозицій авіакомпаній, українці все частіше відвідують навіть найвіддаленіші куточки світу. Такі країни, як Таїланд, Грузія і Бразилія, не мають для нас таємниць. Перед від'їздом, проте варто запастися готівку у валюті країни. Тут з'являються важливі питання, наприклад, такі: як вибрати обмін валют Львів, який запропонує нам те, що потрібно? На що звернути увагу в пошуках кращого курс валют у Львові?
 

Вигідні курси обміну валют

 
Перший і ключовий момент - це, звичайно, вигідні курси валют на чорному ринку, як у випадку доларів або євро, так і, наприклад, валюти раніше згаданої Бразилії. Провести порівняння курсів валют у Львові нескладно - досить перевірити веб-сайти пунктів обміну валют, які працюють в найближчій околиці. Також варто звернути увагу на той факт, що багато пункти обміну валют показує тільки курси оптові - в разі роздрібної торгівлі, курси валют на сьогодні можуть бути значно гірше. Краща ситуація для клієнта - це такий, коли зазначені на сайті ціни роздрібні, а при обміні великих сум можна домовитися.
 

Додаткові послуги та зручності

 
Вибираючи обмінник варто також звернути увагу на додаткові послуги, які надаються пунктом обміну. Серед них може бути, наприклад, можливість внесення грошей на рахунок, здійснення грошових переказів, продажу валюти або покупка золота і брухту ювелірних виробів. Можна також згадати про менш важливих питаннях, таких, як, наприклад, опція розміщення на сайті таблиці з конвертацією національної валюти на щойно куплену валюту.
 

Миттєва доступність валют

 
Однак те, чим насправді відрізняються дійсно відмінні пункти обміну валют, це повна доступність обмінних послуг. Для клієнтів звичайно ж не буде корисним той факт, що даний пункт обміну може запропонувати їм в даний момент лише тільки обмін гривні на тайські бати. Такий стан речей легко перевірити по телефону. Це особливо важливо, якщо ви хочете регулярно користуватися послугами даного обмінника.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99