Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Обмін валют в Києві: вибираємо обмінник

Автор: Таня
03.04.2020 15:46

 
 
Багато громадян нашої країни заробляють і витрачають гроші в гривнях, але в деяких випадках може знадобитися й іноземна валюта. Деякі українці, включаючи жителів Києва, отримують доходи у валюті, працюючи за межами країни. Найбільш популярними можна вважати: євро, злоті і долари.
 
Готівкові в валюті також потрібні мандрівникам, які відправляються в чергову зарубіжну поїздку. До того ж варто відзначити стабільність інвалюти. Тому багато громадян зберігають в ній свої заощадження. Деякі ж віддають перевагу грі на курсовій різниці, використовуючи це як ефективний спосіб заробітку.
 
У будь-якому випадку у людей виникає необхідність провести обмін іноземної валюти на гривні в надійному обмінному пункті. Тут потрібно бути обачними, щоб не наштовхнутися на шахраїв.
 

Обмін валюти в Києві

 
Щоб отримати вигоду від обміну валюти, перш за все, необхідно дочекатися слушного моменту, коли курс буде найбільш вигідним. Особливо якщо сума значна.
 
Хороший курс валют Київ пропонує офіційний обінник, який має свій сайт. Але варто зазначити, що сайт не є онлайн обмінником, а дозволяє лише стежити за актуальними курсами і забронювати певну грошову суму на одну годину, щоб відправитися в відділення за готівкою.
 

Вибір обмінника в Києві

 
У будь-якому місті є велика кількість обмінних пунктів, і Київ тут не є винятком. Якщо скористатися першим-ліпшим пропозицією, складно розраховувати на вигідний обмін.
 
При наявності комп'ютера або смартфона з доступом до інтернету дізнатися курс потрібної валюти Київ і знайти потрібний сервіс з обміну буде нескладно. Достатньо перейти на офіційний сайт https://obminnyk.kiev.ua/ і знайти потрібну інформацію про курс валют. До того ж він виробляє купівлю-продаж грошових одиниць в різних комбінаціях і на вигідних умовах.
 
Його гідністю виступає доступність інформації. За допомогою сайту можна дізнатися, яким є курс різних іноземних валют в Києві. Всі відомості вкрай доступні, що дозволить прийняти вірне рішення. У розділі контакти представлені адреси офісів, що дозволить знайти без праці відділення в місті.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99