Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як обміняти валюту в Чернівцях?

Автор: Таня
03.04.2020 15:36

 
Ситуація, коли необхідно продати наявну валюту або придбати її часто виникає в багатьох людей. Валюту можна придбати або продати в банках або офіційних обмінних пунктах.
 
Ні в якому разі не можна користуватися послугами вуличних міняйл, які часто ошиваються біля обмінних пунктів. Занадто великий ризик нарватися на шахраїв, в результаті чого ви або отримаєте набагато меншу суму або, що цілком можливо, вам дадуть фальшиву валюту.
 

Переваги обміну валюти в офіційних обмінних пунктах Чернівців

 
На сьогоднішній день обмін валют в Чернівцях можливий в багатьох обмінних пунктах міста Їх список і місцезнаходження можна дізнатися на офіційному сайті.
 
Практично всі обмінні пункти міста пропонують своїм клієнтам такі послуги:
 
  • оформлення заявки на обмін валюти в режимі онлайн. Ця послуга особливо актуальна, якщо мова йде про великі суми обміну. У цьому випадку клієнт може забронювати потрібну йому суму і отримати її в обраному обмінному пункті в будь-який зручний для нього час;
  • вигідний курс. Обмінні пункти весь час стежать за коливаннями курсу валют. Тому клієнт може дізнатися в обміннику актуальний курс валют Черновцы вже зараз;
  • комфортне обслуговування. У кожному великому обміннику облаштовані зали очікування, в яких, можна випити кави або чашку чаю;
  • цілодобовий режим роботи. Майже кожна обмінках в Чернівцях працює в нічний час;
  • відсутність в обмінному пункті старих купюр. Грошові купюри в усіх обмінних пунктах відрізняються задовільним станом казначейських білетів, так як касири обмінників старі купюри, як правило, не приймають.
 

Відмінності між офіційним курсом валют і курсом валюти на чорному ринку

 
 
 Завдяки обмеженням введеним НБУ на покупку населенням готівкової валюти, чорний ринок валют на Україні, м'яко кажучи процвітає.
 
Це процвітання дуже не вигідно державі, несе мільйонні збитки, так як не виробляються відрахування в Пенсійний Фонд країни, що в свою чергу призводить до збільшення дефіциту ПФУ.
 
Курс валют на чорному ринку дещо менший офіційного курсу. Тому люди частіше міняють валюту в обмінних пунктах, ніж в банківських установах, де курс валют вище. При обміні великих сум валюти це досить-таки істотна умова.
 
З цієї статті можна зробити висновок, що обмін валюти в обмінних пунктах вигідніше, ніж обмін в банках. При обміні валюти варто дізнатися який курс валют на сьогодні в Чернівцях, щоб мати можливість вибрати обмінний пункт з найвигіднішими курсом.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99