Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Плюси і мінуси заробітку в Інтернеті

Автор: Таня
31.03.2020 13:46

 

Побутує помилкова думка, що працювати в мережі може тільки певна категорія людей. Але Всесвітня павутина пропонує роботу всім бажаючим. Головне - мати бажання.

Робота в інтернеті, як і будь-який вид діяльності, має свої плюси і мінуси. Перед тим як почати роботу необхідно з ними ознайомитися. До речі, детальніше про заробіток можете ознайомитись на lastivo.com вже зараз.

Переваги заробітку в інтернеті:

1) Головна перевага - можливість працювати вдома або в будь-якому іншому зручному місці, де є інтернет.

2) Вільний графік. Будь мріє працювати на себе, причому в комфортних умовах. Не треба вставати рано вранці і поспішати на роботу, боячись запізнення і догани начальства.

3) У цьому виді діяльності немає вікових обмежень. Великий вибір роботи і для людей з обмеженими можливостями.

4) Можливість працювати на себе - свобода і самостійність в роботі.

5) Рівень доходу повністю залежить від працівника. Прагнення і працьовитість визначає розмір заробітної плати.

6) Можна сформувати пасивний дохід, тобто виконати роботу один раз, а в подальшому отримувати дохід автоматично. Наприклад, дохід від створеного сайту.

У чому ж недоліки заробітку в інтернеті?

1) Один з головних мінусів - шахрайство. В інтернеті є велика кількість зловмисників, які прагнуть привласнити грошові кошти людей, скориставшись їх наївністю.

2) Проблеми з мотивацією. На деяких велика свобода діє негативно. Це стосується неорганізованих людей, які не вміють правильно розподілити свій час і боротися з лінощами.

3) Нестабільний заробіток. Важливо розуміти, що дохід в інтернеті менш стабільний. Необхідно психологічні налаштувати себе на це.

4) Самотність. Є люди, для яких робота є не тільки можливістю отримати заробіток, а й просто поспілкуватися. Робота в інтернеті позбавляє живого спілкування.

5) Сидячий спосіб життя. Людина змушена кілька годин проводити за комп'ютером. Не кожна людина здатна на це.

Це далеко не весь список переваг і недоліків роботи в мережі, кожен може доповнити його по-своєму. Але варто розуміти: хто хоче отримати гроші - запрацює, а якщо не докладати зусиль - нічого не вийде.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99